Nábrežie arm. gen. Ludvíka Svobodu-suché stromy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
jajbolina 25. augusta 2020

V rámci rekonštrukcie električkovej trate sú rozkopané chodníky a v nich nechali robotníci pripravené na ponechanie v chodníkoch "stromy". Ani neviem či to mám nazvať stromami tie chúďatká pozostatky stromov s pahýľami vyrastenými z dolnej časti kmeňa, so suchými korunami, dolámanými kmeňmi...stromy dožívajúce neúdržbou mesta.

Naozaj toto mesto nie je schopné zabezpečiť normálnu starostlivosť o stromy? Tieto chúďatká (pozostatky stromov na chodníku v úseku Kráľovské údolie-Lafranconi, aj na opačnej strane chodníka je úplne vyschnutý strom) prosím odstráňte, to má praďaleko k stromom. To tam radšej nedajte nič než toto.
PS: Tento druh stromu vôbec nie je vhodný do chodníkov, má hrubé kmene. Tam treba sadiť alejové stromy. https://adamza.cz/wholesale/range-of-goods/detail/10

25. august 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
25. august 2020

Jerome

och, celé zlééé
25. august 2020

jajbolina

Jerome, po pravde, keď idem okolo, vždy si vravím že takýto stav zelene nemajú snáď ani na Luníku 9. Naozaj na zaplakanie vidieť takéto pahýle miesto stromov. Veľká hanba čo predvádza Vallo so svojimi ľuďmi v tejto oblasti. Len PR kecy, reálne výsledky viac ako úbohé (viď toto).
25. august 2020

Peter Oravec

Do plaču, toto mesto a tento primátor.
25. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie mestskej mobility

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania