Dvořákovo nábrežie-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Michal K. 30. augusta 2020

Ziadam o osadenie mechanickych zabran na promenade pri Dunaji, pretoze auta sa tam volne pohybuju a parkuju aj napriek zakazu. Neustale volanie MsP je neucinne.

30. august 2020

Peter

súhlasím, potrebné sú mechanické zábrany. Autá ničia dlažbu a obmedzujú/ohrozujú chodcov a cyklistov (je to dopravnými značkami označená cestička pre chodcov a cyklistov). Na parkujúce autá na fotke som volal mestskú políciu v sobotu 29.aug o 8:25 ale jedno auto tam bolo aj po 2 hodinách.
02. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
04. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

promenáda na Dvořákovom nábreží je v správe mestskej časti Bratislava-Staré Mesto. Zaoberanie sa riešením podnetu je v zodpovednosti mestskej časti. Z tohto dôvodu podnet preposielame MČ Staré Mesto a prosíme o zverejnenie stanoviska.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
04. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Staré Mesto
26. december 2020

Palo Slav

Milý Magistrát hlavného mesta,

prosím spravte si poriadok s MČ Stare mesto. Keď nereaguju absolútne na naše výzvy, to je drzosť a hanba, ale keď nereagujú ani na Vaše výzvy ("prosíme o zverejnenie stanoviska") to je už nehoráznosť. Čudujem sa, že takéto správanie strpíte. Prosím spravte s nimi poriadok, je tu desiatky neriešených odkazov, na ktoré ani len jedným slovom nereagovali (tak ako na Váš).

K problému. Dnes sa tam premávala Audinka, no problemo. Stočia si to pri zucekri cez prechod. V lepsom prípade. V tom horšom, ako sme boli svedkami včera, cez zelen a kríky, zrejme nevedeli že 10m dalej sa da ísť cez prechod. Osadené stĺpiky nikde. Je koniec roka, tj po 4 mesiacoch neriešené a BEZ ODPOVEDI...takto pracuje MČ Staré Mesto. Nemáme ako zasiahnuť, staroskta nereaguje ani na maily, ani na nič.
PROSÍME VÁS O POMOC A VYVODENIE ZODPOVEDNOSTI
29. marec 2023

Michal K.

prosim o preposlanie MsP. auta parkuju a jazdia po promenade neustale. hlavne k Pink Whale, ale aj inde.
05. máj 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
12. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet a ospravedlňujeme sa za neskorú reakciu. Spätná väzba je pre nás mimoriadne dôležitá a cenná. Momentálne putuje na príslušné oddelenie, ktoré sa ním bude zaoberať. S informáciami ohľadom ďalšieho riešenia Vás budeme kontaktovať najskôr ako to bude možné.

Za Váš čas a pochopenie Vám ďakujeme.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk
08. október 2023

Michal K.

dobry den, tieto reci si s prepacenim mozete dat za klobuk. auta roky jazdia po promenade a parkuju pri prevadzke Moby Dick. poslite tam pravidelne prislusnikov MsP, nech to riesia. kazdy den tam najdu nejake auto. a stale nic.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania