Karpatská-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michaela Hubova 01. septembra 2020

Prosím o doplnenie dopravného zrkadla na križovatku Karpatská/Beskydska.
Na Karpatskej parkujú vozidla na kraji cesty až tesne po križovatku s Beskydskej, často to bývajú dodávky a pickupy, a najmä teraz,keď sa už dosť dlho rekonštruuje budova priamo pri križovatke.
Pri vychadzani autom z Beskydskej na Karpatsku cez tieto zaparkované auta nie je skoro žiaden výhľad na ľavú stranu (na auta,ktoré prichádzajú zo sancovej). A je to naozaj niekedy otázka čistej náhody,že odtiaľ nič nejde. Mávam v aute 2 deti, obidve sedia vzadu, myslím,že dostatočne chápete moje obavy 🙂 Navyše, po zrušení odbočky zo Sancovej na Raciansku aut na Karpatskej pribudlo, keďže sa tu vedia napojit na Pioniersku.

01. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
02. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
02. september 2020

Katarina

Súhlasím s pani Hubovou. Tiež na danej ulici bývame niekoľko rokov a naozaj pri parkovaní dodávok a iných (často "robotníckych") áut je bezpečný výhľad a výjazd auta z ulice Beskydská na Karpatská problémový. Tiež nerada chodím na "pokus/omyl", určite by bolo treba konečne konať. Určite sa aj zvýšila hustota premávky na našej ulici. Budem rada, keď kompetentní konečne niečo spravia a nebude to trvať ďalší rok/dva. Ak je problém kvôli majetku nehnuteľnosti (že dané zrkadlo nemôžu umiestniť na fasádu), tak navrhujem namontovať zrkadlo na stĺp pred daný bytový dom.
08. december 2020

Katarina

Dobry den, dokedy mame cakat na konanie??? Kym sa na danej odbocke niekto nezabije???? Nic nie je vidno pri odbacani dolava. 3 mesiace ziadna odpoved. Uz vcera bolo neskoro!
08. december 2020

Katarina

Takyto skvelý “rozhľad” má každý vodič👍👍🙄
12. december 2020

Michaela Hubova

Prosím, viem, že korona a opatrenia a tak, ale viete sa aspoň vyjadriť, čo podniknete?
Naozaj musí byť najskôr havária?
A to tu ani neotvaram tému, aká rozbitá je Beskydská...
17. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na podnet sme opätovne upozornili kolegov a kolegyne z oddelenia dopravného inžinierstva.
Fotografie od Vás však dokumentujú porušovanie zákona. Autá by mali zastavovať minimálne 5 metrov od križovatky. V takýchto prípadoch je na mieste privolať mestskú alebo štátnu políciu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
17. december 2020

Katarina

Dobry den,
Vsetci vieme, ze porusuju zakon. Privolate mestskych policajtov a kym ti pridu, tak auto je uz prec alebo sa vyhovaraju, ze su zo stavby atd. Mozete sa sem prestahovat a uvidite, ze to je na kazdodennom poriadku. Preto tak “lobujeme” za dopravne zrkadlo. Inde, hocikde aj na dedine maju dopravne zrkadla a my, v hlavom meste, sa stale musime doprosovat o nieco, co by malo byt standardom..
17. december 2020

Michaela Hubova

Ďakujem za urgovanie záležitosti.
V rámci volania polície- prosím, ako.si to predstavujete? Že za volantom na križovatke, s tromi autom za sebou budem.volat na policiu a čakať, kým ich odtiahnu?
Aký je postup pri informovani mestskej / dopravnej polície? Môžte to urobiť vy - raz a poriadne? Aby tam dali značku, chodili pravidelne dávať papuče, odťahovať, pokutovat? Alebo to nechate na občanov a ich každodenné telefonáty , ktoré budú prichádzať do nekonecna, pretože tam parkujú stále nove auta?
Nehnevajte sa, toto je situácia, ktorá vyžaduje plošné riešenie, nie čiastkové. Tu sa naozaj môže stať vážna nehoda s fatalnymi následkami.
26. február 2021

Martin Uváček

Vľavo treba vyznačiť bielu zebru, aby autá neparkovali až v križovatke. A oproti by sa zišlo to zrkadlo.
11. apríl 2021

Katarina

Prešiel pol rok a žiadna zmena alebo aspoň snaha niečo vyriešiť! Zaujímavé, že dopravné značenie pri Premiere viete vybaviť behom jedného dňa bez vedomia obyvateľov (super že od Premiere vedie zrazu smerom na Karpatskú hlavná cesta, veľmi sa ako obyvatelia bytov na Beskydskej “tešíme” ako si tu všetci skracujú cestu). Ale tu čakáme na čo, prosím Vás, vyše pol roka?? Na výmenu vlády/ nekompetentnych zamestnancov alebo kým sa tu naozaj stane fatálna nehoda, aby sa to ocitlo v správach??? Každý jedeň deň počuť trúbenie áut a brzdy pri pokusoch odbočiť z danej ulice doľava, na park.miestach stávajú dve dodávky, výhľad je nulový! Tak ešte počkame ďalší pol rok, kým pribudnú na cesty ďalšie autá alebo čo? Má táto platforma vôbec nejaký zmysel? Ospravedlňujem sa, ale z podnetov, čo som tu sledovala sa ani jeden nevyriešil v prospech obyvateľov. Pripájam aj fotku, o čo Vás tu žiadame, ak by náhodou niekto z kompetentných nevedel, ako vyzerá dopravné zrkadlo. Ešteže dane (a nie malé) odvádzame všetci každý rok. Ďakujem!
13. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet chceme riešiť komplexne.
Preto referát cyklodopravy pridal riešenie podnetu do pripravenej zmeny dopravného značenia na Karpatskej ulici.
Realizáciu zmeny máme v pláne do konca jari 2021.

S pozdravom
Kedy? do konca jari 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
13. apríl 2021

Katarina

Prosim Vas a vieme sa ako obyvatelia niekde dozvediet o tom, ako sa tu zas planuje zmenit dopravne znacenie na Karpatskej?? Ked spominate referat CYKLOdopravy. Spravime z Karpatskej cyklocestu a zas obmedzime uz teraz chaosnú dopravu alebo? Poprosim o link/info, kde sa mozeme dozvediet viac o tom, co sa tu planuje diať. Ďakujem
12. august 2021

Katarina

Dobry den, chcela by som sa opytat, ci ma tato platforma vobec nejaky zmysel?? Zatial nebol vyrieseny ani jeden podnet co sledujem🤷🏻‍♀️ Taktiez by som sa chcela opytat panov uradnikov, podla akeho kalendara sa riadia, ked malo byt vsetko vyriesene do konca jari 2021 a uz bude coskoro koniec leta 2021 (inak v septembri to bude rok od 1.podnetu🙄🤌 Taktiez by som rada pozvala danych uradnikov k nam, aby si pozreli (a hlavne aj vypoculi!) kolko krizovych situacii na danej ulici kvoli chybajucemu zrkadlu denne zazivame. A to je este leto, teda nie je tolko aut na ceste ako bude od 2.9. Asi naozaj cakame, kym sa tam niekto nezabije, aby to bolo v hlavnych spravach a aby kompetentni konecne zacali konat?!?
12. august 2021

Martin Uváček

Myslím že osadAnie nejakého zrkadla už asi nechajú na čas rekonštrukcie celej ulice, ktorá by mala prebehnúť ešte tento rok.
27. august 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve na vyjadrenie.

S pozdravom,

Barbora Kmeťová
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. september 2021

Martin Hudec

Karpatská-dopravné zrkadlo-chýbajúce

Chybajuce dopravme zrkadlo pri vyjazde z Beskydskej ulice smerom na Karpatsku ulicu. Je to velmi neprehladne a nebezpecne pre vodicov.
20. september 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. september 2021

Mrkva Cervena

Poprosil by som samospravu o vyhodenie zamestnancov , toto je nemyslitelne, ako NEREAGUJETE. Cely vas portal odkazpreNIKOHO je zbytocna fraska !
28. september 2021

Katarina

Každý jeden deň nastávajú kolízne situácie, nebolo by dňa keď nie je počuť trúbenie a nadávky. My však čakáme, kým sa tam niekto nezabije a potom MOŽNO keď to odvysiela nejaká TV sa to bude riešiť😡 už nechceme čakať, kým majú akože upraviť ulicu Karpatská- hlavne kedy to akože majú v pláne? R.2027???? (počas lockdownu to mohlo byť spravené hneď), žiadame OKAMŽITÉ riešenie! Tu ide o život!!! V hocijakej dedine majú dopravné zrkadlá na každom rohu a my v hlavnom meste sa tu musíme stále doprosovať!!!! Ešteže na iné s*ačky peniaze sú…
07. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dopravná situácia bola vyriešená rekonštrukciou ulice Karpatská.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.