Park na Ostredkoch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Znecistene a poskodene lavicky a ich okolie

04. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie.
Mestská časť zabezpečí dočistenie plôch pod lavičkami a v okolí, opravu lavičiek zaradíme do harmonogramu prác.

Tatiana Baáriová, kancelária starostu
08. jún 2014

poltvora

Dobrý deň, a mohli by ste, prosím, na tej najväčšej trávnatej ploche v Parku na Ostredkoch (hneď za týmto polkruhom s lavičkami) osadiť tabule "Zákaz voľného výbehu psov" ? Toto miesto už dostalo interné pomenovanie "psia lúčka", lebo si z neho spravili psíčkari cvičisko. Na mieste, ktoré je vhodné napr. na loptové hry, badminton, firsbee a podobne, sa popoludní preháňajú a cvičia psy a ich - poväčšinou majiteľky ešte upozorňujú mamičky, aby sa tam nepreháňali deti a podobne. Voľný výbeh psov je predsa pre Paneurópskou VŠ, môže aspoň tento park zostať pre ľudí? Ďakujem :-)
09. jún 2014

norris

pokial viem, tak jediny oficialny, volny vybeh psov je za pumpou agip, na konci ruzinova, na pseudo luke ku ktorej nevedie ziaden prechod a je lemovana cestami a zeleznicou...takze za prve nas (psickarov) posielate niekam kam oficialne nemozme a za druhe, park je podla mna dostatocne velky na to, aby sme sa tam zmestili vsetci...
18. august 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe Vášho podnetu sme zabezpečili opravu lavičiek, bolo doplnených, prípadne vymenených 19 lát. Taktiež sme dočistili plochy pod lavičkami a v ich okolí.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania