Neporiadok po odstavenom kontajnery

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Matto 04. júna 2014

Toto ostalo po pristavenom kontajnery na Romanovej ulici. Blokuje to cely chodnik a treba to obchadzat, nehovoriac o obraze aky to vytvara.

05. jún 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
áno, máte pravdu, že to vytvára zlý obraz, ale je to obraz obyvateľov, ktorí pristavovanie kontajnerov takto zneužívajú. Zakaždým upozorňujeme, aby do kontajnerov nedávali viac odpadu, než sa tam zmestí. Tak naložený ba niekedy až obložený kontajner vozidlo nevie naložiť a odviezť, preto musia pracovníci niektoré kusy zložiť a nechať na mieste, samozrejme obratom priestor dočistia - treba povedať, že to mestskú časť stojí ďalšie peniaze, ktoré by mohli byť využité inde. A taktiež treba dodať, že celoročne majú obyvatelia možnosť odviezť veľkorozmerný odpad do zberného dvora alebo si dať pristaviť kontajner na vlastné náklady - ak by sa na to obyvatelia jedného domu pozbierali, určite by sa to dalo aj ekonomicky zvládnuť.
Obhliadkou miesta sme zistili, že ešte v pondelok bolo miesto čisté.

Metská časť Bratislava-Petržalka
06. jún 2014

Jozef

Prekvapujem ma "odpad" čo zostal po odvoze kontajnera. Celý nerozobraný nábytok. Je logické, že takto sa neplní kontajner určený pre odvoz nepotrebného veľkorozmnerného odpadu. Ak by bol "odpad" uložený do kontajnera ako mal byť tak určite by sa všetko zmestilo ako sa predpokladá. Je to sobeckosť ľudí. Doma si urobia poriadok a na verejné priestranstvo vyhodia nech sa deje čo deje. Často som v Rakúsku, ale tam by si to obyvateľ nedovolil. Jednoducho by sa nedoplatil. Ale tam funguje aj poriadková polícia. Jozef
26. marec 2019

Martin Uváček

Tento neporiadok je už dávno minulosťou. Podnet vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania