Otočenie do protismeru na Karloveskej pri Jurigovom nám.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
it 06. septembra 2020

Pocas jazdy do centracez upchatu Karlovesku ulicu som pri Jurigovom namesti chcel odbocit do lava do protismeru a ist cez Stare grunty. Oficialne nie je dovolene toto odbocenie, comu vsak vobec nerozumiem, nakolko by sa tym odlahcila prave Kraloveska a Botanicka ulica, lebo ti, ktori by isli do Petrzalky, alebo Stareho Mesta by mohli obist tento usek.
Pre istotu sa mesto v rovnakom case rozhodlo opravovat (co je na druhej strane chvalyhodne) aj cestu od Metrologickeho ustavu po Harmincovu. Cize v Karlovej Vsi zapchy na oboch koncoch... Preto si myslim, ze prave obidenie tychto usekov cez Stare grunty odbocenim do lava pod nadchodom pri Jurigovom namesti malo byt umoznene. Co ale ked o tom rozhoduju odborne zdatni odbornici ako sa p. Kratochvilova vyjadrila v jednom rozhovore prave na tuto temu a temu stlpov v strede chodnika...

06. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Magistrát hlavného mesta
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. september 2020

it

cast povodneho podnetu bola aj na temu, ze sa vodic autobusu svojvolne rozhodol blokovat lavy jazdny pruh, pricom ziadna dopravna znacka nebranila jazde v lavom pruhu.
11. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

šírkové pomery priecestia nám nedovolili jeho zobojsmernenie. V priebehu utorka bolo sprejazdnené ľavé odbočenie z centra mesta na Molecovu, tým pádom premávka do centra mesta už nebude brzdená vozidlami, ktoré odbáčali na Molevocu cez tento prejazd. V priebehu stredy sme otvorili aj BUS pruhy v úseku Nad lúčkami - Molecova, ktoré nám pomohli zrýchliť verejnú dopravu.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. september 2020

Pozorovatel

To priecestie bolo v ramci rekonstrukcie predpokladam novo vybudovane a sirkove usporiadanie je nedostatocne???
V tomto meste skutocne pri planovani nemysli nikto v suvislostiach ???
17. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

priecestie bolo plánované iba na ľavé odbočenie. V týchto dňoch sa v rámci výstavby zmenilo jeho využitie. Momentálne pripravujeme jeho spustenie už v pôvodne plánovanom smere. Priecestie opačného smeru sa nachádza kúsok vyššie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania