Olejkárska-MHD-poškodené vozidlo

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
Ajeťák 07. septembra 2020

Vo vozidle 1204 (Solaris Urbino 15 ) sa v prednej časti vozidla nachádza nebezpečne prilepená (alebo odlepená) gumová podlaha...potkol som sa tam, keďže v prednej časti vozidla vďaka úžasnej politike vodičov je znížené (alebo aj chýbajúce) osvetlenie vo väčšine vozidiel. Prosím o opravu podlahy daného vozidla. Ďakujem.

07. september 2020

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
07. september 2020

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet.
Vozidlo 1204 bude dnes stiahnuté do dielne a bude na ňom ihneď vykonaná náprava technickou prevádzkou. Závada bude odstránená. Čo sa týka osvetlenia za priestorom vodiča, tak vodiči si svetlo zapínajú tlmené, nakoľko pokiaľ je vonku tma a vo vnútri autobusu sa svieti, vodič má zníženú viditeľnosť na cestnú komunikáciu.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
07. september 2020

Ajeťák

To svetlo relatívne chápem, ideálne by bolo tlmené (ako v niektorých vozidlách modré/červené) namiesto úplnej tmy vpredu. Ďakujem ale za rýchle riešenie podnetu vozidla 1204. :)
09. september 2020

Ajeťák

Ďakujem za rýchle vyriešenie podnetu, pekný deň :) pridávam aj fotku opravenej podlahy, dnes som tento autobus vystihol :D

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania