Homolova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Obcan_z_BA 08. septembra 2020

Toto odstavenie vozidla mestskej polícii vôbec nevadí? Kto povolil toto "divné" parkovanie ktoré zasahuje do polovice komunikácie? Uvedená komunikácia je predsa obojsmerná a ľudia tam veselo blokujú výjazd zo spodnej časti Pri Kríži 40. Tento problém sa už roky nerieši.

09. september 2020

Odpoveď samosprávy

V tejto časti Dúbravky je parkovanie dlhodobý problém. Metská časť organizáciu parkovania už roky rieši a naďalej upravuje, vytvoria alebo vyznačila na mnohých miestach parkovacie miesta, zvýraznila čiarami kde sa parkovať nesmie. Je len na vodičoch nakoľko rešpektujú dopravné značenie a predpisy. Pokiaľ máte pocit, že vozidlo parkuje v rozpore s dopravným značením alebo s pravidlami cestnej premávky je nutné volať mestskú, prípadne štátnu políciu. Mestská časť nemá pri riešení zle zaparkovaných vozidiel zákonmi zverené žiadne kompetencie.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ BA-Dúbravka
09. september 2020

Obcan_z_BA

Ďakujem za odpoveď. Aj z fotografie je vidieť spodné parkovacie miesta neobsadené, čiže prečo spomínané auto blokuje vozovku mi nie je jasné. Každopádne pribudlo dosť parkovacích miest v okolí takže toto "neustále zavadzanie" na frekventovanej komunikácii je už na zamyslenie. V Starom meste by bol do hodiny odtiahnutý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania