Na vŕšku-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení

velmi sa tesim otvoreniu hradieb. to co ale vidiet na fotke ma.nemilo prekvapilo. co je to prosim za ciernu skladku? prosim odstranit.

11. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nejde o čiernu skládku, ale o materiál odložený (a úhľadne uložený) na súkromnom pozemku.

Oddelenie komunikácie s verejnosťou, Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
12. september 2020

Floralys

v poriadku ale s tym ze je to uhladne ulozene nesuhlasim. uhladne by bolo ak by tam nebol alebo by ho nebolo vidiet. planujete to vyuzit alebo to bude takto niekolko rokov? su to hradby a pohybuju sa tam turisti. skuste sa vedla toho odfotit, ci je to pekne. to mozeme dat na kopu aj kamene alebo iny stavbarsky material a povedat ze je to na kope tak je to uhladne. 😊
13. september 2020

Jerome

mne sa páči pojem:

úhľadne uložený,,,
13. september 2020

Floralys

Na vŕšku-neporiadok a odpadky-čierne skládky

dobry den, prosim neuzatvarajte podnety bez vyjadrenia druhej strany. je to velmi nevhodne. ked si da niekto tu namahu vam pomoct a poradit ze je nieco zle, tak ho neodbijajte a neuzatvarajte podnety.

Absolutne nesuhlasim ze tato kopa bordelu je UHLADNE ULOZENA. prosim toto spojenie uz nepouzivajme 😁 ak je nieco uhladne tak to znamena ze je to pekne a nic tam nie je. skuste sa pripadne postavit vedla tejto kopy stavbarskeho bordelu a odfotte sa s nou a uvidite ci je to pekne a uhladne. to tam mozeme rovno dat kopu strku alebo sadrokarton. ak aj potom sa vam to bude pacit, ostava na zamyslenie ci za spravu a vizual ulic stareho mesta zodpovedaju ti spravni ludia. prosim napiste mi kedy hodlaju stavbari tento material vyuzit alebo ci tam bude takto roky. su to hradby a tie navstevuju turisti, ktori si isto nemyslia ze je to uhladne ulozene. neuspokojujme sa neustale s priemernymi rieseniami. zbavme sa toho prosim 🙏
13. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samosprávu sme požiadali o dodatočnú reakciu k podnetu.

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
13. september 2020

Peter Oravec

Dobrý deň,
plne súhlasím s Floralysom.
S pozdravom.
14. september 2020

Jerome

ozaj, sukromny pozemok, komu patri?

Dalej:
admin, preco sa neda dat suhlasne stanovisko k poslednemu podnetu od Floralys a treba prácne vypisovat, že suhlasime s jeho nazorom??
Dakujem za odpoved.
15. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

nedostupnosť funkcie vyjadrenia súhlasu/nesúhlasu pri niektorých podnetoch evidujeme a ospravedlňujeme sa. Túto technickú chybu odstránime v budúcich aktualizáciách.

Funkcia je nedostupná v rámci webových prehliadačov. Aplikácia túto chybu neobsahuje a teda prostredníctvom nej je možné reagovať na všetky odpovede.

Ďakujeme za pochopenie a kým neprebehnú spomínané aktualizácie, aj za trpezlivosť.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. január 2021

Floralys

staremu mestu staci sa vyjadrit iba raz a uzavriet podnet. sluzba pre obcanov na prvom mieste ❤ byt sukromnou spravou tak skrachujete do par mesiacov. tak nechutny pristup bez zaujmu je mozny iba na uradoch na Slovensku a na balkane.
21. január 2021

Jerome

áno, je to smutné, sme veľmi,aleveľmi sklamaní, ani výhovorky o Corone neobstoja!
18. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania