Horný rad-schody-poškodené

Zodpovednosť za riešenie: Brezová pod Bradlom

V riešení

Takto sa mesto stará o svoj majetok, ktorý má slúžiť verejnosti. Poprosíme termín, kedy sa začne riešiť oprava (dúfam, že nie až po nejakom úraze).
Ďakujem

03. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
máme v pláne robiť opravy schodov na Hornom rade v tomto roku. Momentálne sme opravovali výtlky po celom meste (stálo to mimochodom vyše 8 000 €), ideme taktiež rekonštruovať VO na sídl. D. Jurkoviča. Viacero schodísk v meste je v zlom stave, vieme o tom a chceme ich postupne začať opravovať.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.

MsÚ Brezová pod Bradlom
03. máj 2021

Ctihodný Občan

Výtlky sa opravovali len preto, že vám sem príde návšteva z parlamentu kvôli udalostiam na Bradle. Rovnako ako ten Stonehenge na námestí. Keby vám skutočne záležalo na občanoch, tak schody cez ktoré chodí každý deň XY ľudí a hrozí tam reálne nebezpečenstvo už dávno riešite ako prvé.
03. máj 2021

Tajný agent

Presne tak, vždy sa opravuje iba kvôli niekomu - návštevám z parlamentu a oslavám. Tieto schody sú riešené s MU už cca 3-4 roky , takže ako mesto opravovalo a čo opravovalo ??? Možno iba tam kde bývajú zamestnanci MU a poslanci. Chodníky, schody a cesty sú zničené na celom Hornom rade , teda zase otázka, kde sa opravovali výtlky? To koľko to stálo občanov nezaujíma, treba sa o majetok starať, opravovať, rekonštruovať a potom budú spokojní. Ved platia dane mestu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania