Baranecká-riešenie dopravnej situácie-nedodržiavanie dopravných predpisov

Zodpovednosť za riešenie: Brezová pod Bradlom

V riešení
meno
Štefan P 26. januára 2022

Zdravím , chcel by som vysvetlenie k uvedenej dopravnej značke. Kto a prečo. Jedná sa o zákaz vjazdu všetkých vozidiel , čo platí aj pre bicykle, Nie je to náhodou cyklochodník? Takisto je touto značkou zamedzený prístup rybárom ,
čo nám značne sťažuje prístup k vode a taktiež návštevníkom priehrady. Stačilo by umiestnenie značky zákaz státia , aby sme si mohli rybárske náradie vyviesť k vode a potom odparkovať na parkovisku pod hrádzou. Ďakujem za Váš ústretový krok k občanom Brezovej a rybárom.

05. február 2022

Štefan P

Mal by som ešte pripomienku k dopravnej značke ktorá je umiestnená o 100 m ďalej . Chodník pre cyklistov , tato značka znamená že po uvedenom chodníku sa smú pohybovať iba cyklisti , a chodci tu nemôžu ísť. No pokiaľ som tam bol po chodníku chodí 80% chodcov a omnoho menej bicyklistkou. Či by sa nedala umiestniť značka Chodci + cyklisti. Pokiaľ to nevadí polici , je to v poriadku, ale keby náhodou nejaký iniciatívny , potom je zle.
09. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
zvažujeme umiestnenie takých DZ, aby si rybári mohli vyviesť náčinie k vode a išli zaparkovať dole na parkovisko, uvedené konzultujeme s povodím a s políciou. Ak sa dohodneme, tak tam také značky umiestnime. Čo sa týka značiek na hornom cyklochodníku, tak tam tieto značky musia byť umiestnené (lebo to bolo z eurofondov), ale polícia to nekontroluje a samozrejme pohyb chodcov po chodníku je možný. Ale môžeme prípadne aj tu preveriť, či by bolo možné aj tieto DZ vymeniť.
Ďakujeme za Váš podnet a želáme pekný deň.

MsÚ Brezová pod Bradlom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.