Bradlianská-chýbajúci kôš

Zodpovednosť za riešenie: Brezová pod Bradlom

Vyriešený

Dobrý deň, chcel by som upozorniť na chýbajúci kôš na ceste na Bradlo pri štvrtej zákrute. Smeti sa tam povaľujú a ak by som mal zo sebou nejakú igelitovú tašku, tak ten bordel určite vyzbieram.
Lenže to by tento problém určite nevyriešilo. Ten kôš tam chýba už dlhší čas. Chápem, že niet peňazí nazvyš pri zlepšovaní mesta Brezová pod Bradlom, ale udržovať životné prostredie by malo byť alfou a omegou v týchto časoch.
Je to totiž hanba nás všetkých, ak takýto bordel vidia prichádzajúci ľudia, turisti do areálu mohyly gen. M.R.Š.
Ďakujem za kladné a trvácne vyriešenie tohoto problému

03. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za upozornenie, pošleme tam ľudí na všetky zátačky, aby to pozreli a vyčistili a odviezli odpadky. Čo sa týka tých košov, tak tie sme odmontovali ešte minulý rok na podnet aj poslancov (ale aj my sme sa s tým stotožnili), pretože tie koše sú úplne maličké a nedostatočné, stále boli plné a odpadky sa povaľovali okolo nich. Tak sme ich odstránili - aj hore na Bradle pri lavičkách - že aby sme ľudí naučili nosiť si smeti so sebou domov, tak ako je to na horách bežné. A bolo tam nalepené upozornenie, aby si smeti brali so sebou.
Ďakujeme a prajeme pekný deň.

MsÚ
03. august 2020

Ján Soviš

Dobrý deň, ďakujem za odpoveď a čiastočné vyriešenie problému. Mám jeden návrh, odstráňte aj tie stojany na tie koše a v tom prípade bude jasné všetkým, že tam kôš nebude dovezený a odpadky tam nebude nik nechávať pre prípad, že by tam ten kôš časom niekto doviezol a smeti doň nahádzal. S pozdravom Ján Soviš.
04. august 2020

Odpoveď samosprávy

Ano, už sme o tom hovorili, aby ich to nemiatlo ..ale myslíme si že to tam nechávajú nejakí chalupári, možno z Končín, prípadne od Košarísk, alebo z Dlhého Vŕšku..podľa druhu odpadu čo tam bol..:)))

MsÚ
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Kôš bol odstránený.

MsÚ

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania