Bučany-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Bučany

Vyriešený
meno
Marek 09. januára 2021

Pán starosta, toto treba riešiť ! Pravidelne odstavená dodávka aj osobné vozidlá v blízkosti výjazdu na hlavnú cestu, cez ktoré vôbec nieje vidieť. Majitel si má parkovať na vlastnom pozemku , poprípade z boku domu má miesta až až. Takto zaparkovaná dodávka zaberá maximálny priestor vo výhlade na hlavnú cestu. Keď majitel nieje schopný , treba to riešiť dopravnou značkou. Otázka času, kedy sa tam niečo stane !

14. január 2021

obyv.Bučan

vtych miestach je ozaj problém stymi autami zaberajú pol jazdného pruhu a to nielen pri tomto dome a cca o dva domy ďalej ale aj pri kaštieli je takýto problém pravidelne.Kurna každý má mostek a ku každému domu musí byť projektované parkovacie státie tak nech si ľudia dáva autá tam.
15. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o uvedenom probléme vieme, viac krát som ho už riešil s majiteľmi priľahlých nehnuteľností, stav sa vždy zlepšil ale po nejakom čase sa to vždy vráti do starých koľají. O riešenie situácie ešte požiadame správcu komunikácie (keďže cesta nie je naša) a pokiaľ sa nenájde iné riešenie, osadíme na chodník po celej dĺžke zábradlie.
Kto? starosta
Kedy? jar 2021

Ing. Rastislav Kurinec, starosta obce
15. február 2021

Jana Mitkova

Podobný problem je aj na Novej ulici pri Vodarni pri bytovkách. Po celej ceste pri nich su odstavené auta. Vela krat sa uz stalo, ze hlavne v tej casti, kde sa bytovka zataca, clovek nestaci takmer ubrzdiť, ked sa z ulice vyrútil auto. Aj pri naozaj pomalej jazde. Tak isto ked auto vychadza z parkoviska medzi bytovkami. Vsetky odstavené auta tam zavádzajú a robia cestu neprehľadnou. Ale predpokladam, pan starosta, ze to nie je pre Vas novinka, kedze ste dost casto tadial autom chodili domov. S pozdravom, Mitkova
04. jún 2021

Lulu

V tejto lokalite je aj problem ze ten kusok cesty neni obecny...
13. február 2022

Martin

Dobrý deň pán starosta, chcem sa spýtať ako ste sa posunuli v riešení tohto problému. Bude sa v najbližšej dobe s tým niečo robiť? Pretože problém stále pretrváva. Ďakujem.
13. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Na vozidlá bol opätovne umiestnený oznam - výzva na dodržiavanie pravidiel parkovania, bola vysvetlená objektívna zodpovednosť majiteľa vozidla a možnosť sankcií a po dvoj mesačnom pozorovaní si myslím, že problém s parkovaním zmizol.

Ing. Rastislav Kurinec, starosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.