Bučany-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Zodpovednosť za riešenie: Bučany

Vyriešený

Dobrý den. Na zákrute od jahodových polí k Luna plotom sú 3 čierne skládky. Dokopy cca 13 velkych vriec na odpadky + voľné pohodené industriálne odpadky. Ak je to možné, poprosím o vyčistenie. V prípade potrebnej pomoci, ma kľudne kontaktujte - pomôžem pri odprataní. Ďakujem.

18. január 2021

Odpoveď samosprávy

Vďaka za info. Vrecia, ktoré ste videl sú odpadky, ktoré v danej lokalite vyzbierali zamestnanci obce a nachystali ich na odvoz. Ten uskutočníme hneď, keď skončí vlna sneženia a budeme môcť využiť traktor miesto posýpania a odhŕňania na prevoz materiálu. Ak odpad pribudol, odstránime aj ten. Díky za podnet, pekný deň prajeme.
Kto? Starosta obce
Kedy? Január 2021

Ing. Rastislav Kurinec, starosta obce
18. január 2021

Michal B

Ďakujem za vysvetlenie a vyčistenie priestoru. Veľký palec hore. Nápad na zlepšenie : Čo tak raz - dva krát ročne spraviť v Bucanoch dobrovoľnú brigádu na vyčistenie takýchto miest? Dedina by sa postarala o vrecia a odvoz vyzbieraného materiálu a dobrovoľníci by odpad vyzbierali. Myslím, že by to stálo minimálne za zváženie. Ja s manželkou a synom sa hlásime.
19. január 2021

Odpoveď samosprávy

Systém brigád, ktorý tu popisujete v obci funguje už veľmi dlho. Výnimkou bol minulý rok, kedy sa kvôli covidu brigáda nekonala. V budúcnosti určite budeme v tomto pokračovať a budem rád, keď sa zapojíte.

Ing. Rastislav Kurinec, starosta obce
19. január 2021

Michal B

No výborne, je vidieť, že v Bučanoch bývame iba chvíľku :) radi sa pridáme. pekný večer prajem.
21. január 2021

Odpoveď samosprávy

Odpad z miesta bol dnes odvezený pracovníkmi obce.

Ing. Rastislav Kurinec, starosta obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.