Chalupkova-nefunkčné kamery

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

Neriešený
meno
Jana Brňáková 06. februára 2021

Dobrý deň pán primátor.

V pondelok 25.1.2021 nám do zaparkovaného auta nabúral opitý vodič a z miesta nehody ušiel.
Auto som vypátrala, toto auto celý deň parkovalo presne pri smetných košoch na Chalúpkovej ulici.Prečo v Čadci nefungujú kamery, ktoré majú chrániť nás občanov a aj naše majetky? Vraj kamery nefungujú dlhodobo.verím, že by aj kamery prispeli k odhaľovaniu ...

20. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
prioritou vedenia mesta je bezpečnosť a tým pádom aj snaha o rozšírenie kamerového systému. Sme si plne vedomý, že ich počet treba zvýšiť najmä na sídliskách, kde najviac dochádza k narúšaniu verejného poriadku. Momentálne kamerový systém monitoruje strategicky vstupné a výstupné časti mesta. V danej lokalite sú umiestnené foto-pasce.

V prípade ak máte konkrétne otázky na prevádzku a funkčnosť kamerového systému v meste je potrebné sa obrátiť priamo na Mestskú políciu Čadca, http://policia.mestocadca.sk/
Kto? Mestská polícia Čadca

Ing. Petra Ďuranová, kancelária primátora mesta
08. marec 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
samospráva sa v odpovedi nevyjadrila k funkčnosti kamier. Z vyjadrenia, že sú v danej lokalite umiestnené fotopasce, nie je jasné, či sú to spomínané „kamery“ a či fungujú.
Na žiadosť o opätovné vyjadrenie sa k podnetu samospráva nereagovala. Stav podnetu meníme na neriešený a podnet ešte raz preposielame samospráve.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania