Kysucká cesta-zanedbaná zeleň na kruhovom objazde

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

Vyriešený

Dobry den, prosim dat do poriadku zelen na kruhovom objazde. Nikto sa o to nestara a ani sa to nepriblizuje vizualizacii. Realnu fotku tej buriny radsej neprikladam. Kedze pojde cez Cadcu OKOLO SLOVENSKA bolo by fajn upravit okolie trasy nech nemame zas hambu ako vzdy. Dakujem

17. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý večer pán Peter.
Teší ma Váš záujem o naše mesto a o kruhový objazd, o ktorý sa, rok po výsadbe, mesto snaží starať, najmä vďaka môjmu záujmu o naozaj pekný vstup do mesta. Daná firma tento rok má za sebou už tretiu údržbu ostrovčeka.
Problémom v pochopení ľudí všeobecne je však to, že existujú aj náletové rastliny a aj po odplevaní nemôžete za rok od výsadby čakať obrázok z vizualizácie. To bude stav po riadnom rozrastení sa rastlín v 2. až 3. roku.
Ďakujem za pochopenie.

PS: akcia Okolo Slovenska s údržbou nemá vôbec nič spoločné, nakoľko firma mala údržbu realizovať už v 1. septembrovom týždni, no pre zdravotné problémy zamestnancov sa údržba musela presunúť na tento termín.

S pozdravom,

Mgr. Xénia Šurhaňáková
zástupkyňa primátora
21. september 2021

Peter

Dobry den, dakujem aspon za to co sa urobilo aj ked je vidiet, ze tam X naletov nechali. Ziadnu udrzbu som si v tomto roku nevsimol napriek pravidelnemu prejazdu autom. Dufam, ze nebola len na fakture. V kazdom pripade si budem vsimat tie pravidelne udrzby.
05. október 2021

Xenia Surhanakova

Dobrý deň, Nerozumela som vášmu komentáru. Ďakujem za vysvetlenie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.