Námestie slobody-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

Vyriešený
meno
Leoš 23. mája 2023

Zdravím chcel by som len dať do popredia fakt, že aplikácia ParkDots nefunguje na zariadeniach iPhone. Ďalší fakt je aj to, že čo ak niekto nemá pri sebe telefón alebo má vybitý telefón ako má podľa vás zaplatiť. Nemyslím si, že bol dobrý ťah prelepiť miesta na vhadzovanie mincí aby sa nedal lístok kúpiť v hotovosti.

25. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. V rámci spustenia a prevádzky parkovacej politiky, postupujeme v zmysle Všeobecne záväzného nariadenia č. 2/2022 schváleného Mestským zastupiteľstvom Mesta Čadca. Vašu požiadavku ohľadom nefungujúcej aplikácie na zariadeniach iPhone sme postúpili prevádzkovateľovi systému a je v riešení. K plateniu mincami uvádzame, že tiež nebolo vždy dostupné, nakoľko záviselo od dodávky elektrickej energie a poruchovosti parkomatov, a občania častokrát nedisponovali hotovosťou a museli komplikovane zháňať mince, čo bolo niekedy časovo náročnejšie, ako vybavenie veci samotnej, pre ktorú museli využiť parkovacie miesto. Každý spôsob platby, má svoje nedokonalosti. Všetky požiadavky občanov, a to aj ohľadom platieb v hotovosti ale evidujeme a budú sa postupne prehodnocovať, tak ako sa bude parkovací systém vyvíjať k spokojnosti širokej verejnosti.
Ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
Kto? Mesto Čadca
Kedy? priebežne

Mestský úrad v Čadci, Mesto Čadca,
Nám. Slobody 30, 022 01 Čadca
041/43022230
26. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu ohľadom nefungujúcej aplikácie na zariadeniach iPhone uvádzame, že túto sme preverili s prevádzkovateľom systému. Aplikácia mohla pravdepodobne nefungovať počas odstávky alebo údržby systému. Tiež sme Vás chceli poprosiť, prípadne preveriť nastavenia telefónu, nakoľko evidujeme na túto udalosť len Váš podnet.

V prípade akýchkoľvek podnetov ohľadom parkovacieho systému môžete tieto zasielať na e-mailovú adresu: [email protected].

Ďakujeme za porozumenie.

Mestský úrad v Čadci, Mesto Čadca,
Nám. Slobody 30, 022 01 Čadca
041/43022230

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.