Čistenie ciest U Ševca

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

V riešení
meno
Patrik Kulla 17. novembra 2018

Už je neúnosné pre obyvateľov čo bývajú v smere na Drahošanku tolerovať také nadmerné znečistenie verejnej komunikácie. Zhotoviteľ stavby D3 ma mať zabezpečené čistenie ciest a mesto má byť súčinné !!! Nezjazdnosť cesty z dôvodu znečisteniu ktoré bolo 14.11.2018 v ranných hodinách bola posledná kvapka trpezlivosti. V nehovorím o tom že cesta je v nehoráznom stave!!! Výtlky, prepadnutá nebezpečná krajnica, keď prší tak z cesty je potok, po ktorom peši neprejdete.

19. november 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
mrzí nás vzniknutá nepríjemná situácia, bola riadne riešená so zhotoviteľom diaľnice. Je to nepríjemná daň, ktorú znášate vy obyvatelia počas výstavby diaľnice D3. Situácia sa zlepší po spustení novej staveništnej cesty na Drahošanku (koniec novembra 2019).
Ďakujeme za Váš podnet.
S pozdravom

Ing. Petra Ďuranová, kancelária primátora mesta Čadca
20. november 2018

Patrik Kulla

To budeme po tej strmej ceste chodiť celú zimu?? Vlastne ešte rok? Nebláznite! Cez zimu nieje šanca aby sa tadiaľ dostalo auto s predným náhonom, nie všetci máme supermoderné 4x4. To si zaistite 24h údržbovú službu a aspoň 5t soli na tento úsek.
02. december 2018

Viktor

Zhotoviteľ je povinný zabezpečiť, aby vozidlá zo stavby boli vždy pred vstupom na komunikáciu riadne umyté, tak ako v ostatných krajinách EU. A zvyšky, ktoré ostanú na komunikácii je povinný ihneď odpratať. Takto je to všade a Slovensko nieje žiadna výnimka. To je tak, keď sa šetrí a potom sa delia peniaze. Môžem vás ubezpečiť, že niečo ako umývacie linky majú na 100% fakturované, len škoda, že len na papieri za účelom neoprávneného zisku. Treba kontaktovať ministerstvo, no radšej by som volil Brusel, nakoľko na Slovensku je to tak, ako vidíte. Odkaz p. Ďuranovej je riadny výsmech obyvateľom Čadce = verejnosti --- NEPRÍJEMNÁ DAŇ --- vysvetlenie chorej mysle.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania