Podzávoz-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

V riešení
meno
Richard Krkoška 12. decembra 2018

Kanalizačná prípojka od PP v Podzávoze, výrazné diery po zásype potrubia, cesta je neprejazdná, treba to však označiť už pred odbočkou k PP na moste cez rieku a to tak, že cesta je toho času uzavretá, aby sa vodiči nemuseli vracať a kamioňáci nemuseli cúvať späť cez hlavnú cestu na Milošovú, je to veľmi nebezpečné. Ak by to tu išiel niekto kompetentný riešiť, bolo by potrebné umiestniť na predmetnej križovatke - stará cesta - u Gábore zrkadlá a to na obe strany križovatky, nakoľko pre zvislé výplne mostného zábradlia je z osobného mot. vozidla veľmi zlý výhľad na hlavnú cestu. Poprosíme, aby sa tiež dohliadlo nato, aby sa predmetná komunikácia (SC)dala do pôvodného stavu v čo najkratšom čase. Za občanom tejto časti mesta, vopred vďaka. Ak nie budeme vás bombardovať! Krkoška Richard, v.r.

12. december 2018

Richard Krkoška

Stav nezmenený, aj dnes po polnoci tu musel vycúvať na hlavnú cestu poľský kamionista, ktorý prišiel v diere o zásterku. Ktorý kretén zase vymyslel, že všetky splaškové vody z priemyselného parku (vraj cca 1000 pracovníkov) sa budú odvádzať do poškodenej a zle spravenej kanalizácie na Podzávoze, pri križovatke na starej ceste bude vlastne sútok všetkých sra.čiek z Milošovej a Podzávozu so srač.kami z PP - no keď to tu buchne budú nám cudzie ho.vná plávať v pivniciach.
13. december 2018

Richard Krkoška

Zase tu musí občan niekoho suplovať, pán Ľuboš si urobil poriadok pred svojím domom, teraz tam síce nemá prístup ani on, ale vraj nevadí prejde si peši - ALE TÚ DIERU po tých kanalizačníkoch TREBA ZASYPAŤ niečím iným ako hlinou a značku pri moste nebol schopný za celý týždeň nikto osadiť - už si tu niekoľko ľudí poškodilo vozidlá 😡👎
14. december 2018

Odpoveď samosprávy

Vedenie mesta včera písomne vyzvalo zhotoviteľa stavby diaľnice a spoločnosť SEVAK, aby dali dôraz na spätné úpravy po rozkopávkach „predĺženia verejného vodovodu a kanalizácie“ do Priemyselného parku. Vyzvalo ich, aby v tejto veci dôsledne plnili dohodnuté podmienky počas zimného obdobia – udržiavanie „mäkkého“ krytu rozkopávky dosypaním a hutnením. Zároveň ich usmernilo, či by nebolo predsa len vhodnejšie vykonať dočasnú úpravu krytu vhodnejším spôsobom (napr. betónom).

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania