Hviezdoslavova-cyklotrasa-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

Vyriešený

Realizacia casti cyklotrasy ,,Strieborna Kysuca" od parku v Cadci po most na Korchan.

11. január 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
nerozumieme Vami zaslanému podnetu. Skúste špecifikovať problém alebo otázku.
Ak Vás zaujal projekt, ktorý pripravuje OCR Kysuce "Strieborná Kysuca" informácie získate na ich webovej stránke. OCR Kysuce vytvorila projektovú dokumentáciu spoločne so starostami dotknutých obcí a arch. Ing. Stanislavom Mikovčákom.
Viac na https://www.regionkysuce.sk/sk/press/256-cyklochodnik-strieborna-kysuca .
S pozdravom

Ing. Petra Ďuranová, kancelária primátora mesta Čadca
11. január 2019

Peter

Moja otazka znie kedy sa postara o to mesto Cadca aby sa cyklotrasy budovali aj u nas, nie len v Krasne, Starej Bystrice? Konktetne tento usek.
21. február 2019

Zdenko

Igor, podla mna nikdy....dotazujem sa na tento projekt od roku 2012..samotny projekt bol vypracovany v r 2007...na zac roka 2014 som sa pytal aky je stav projektu strieborna Kysuca....odpoved z mesta bola:
''Konca januára má byť hotová a odovzdaná projektová dokumentácia pre územné rozhodnutie a následne sa budú realizovať všetky kroky na získanie stavebného povolenia. ''
Takze Vazene mesto, povedzte ci mate stavebne povolenie? Skor pochybujem, mesto tam nema vykupeny ani m2, takze cely projekt je len mestke PR co by jedneho dna mohlo v meste byt, ale realne nerobi nic a len caka ci mu jedneho dna nespadne do lona....Projekt je z r 2007, dnes je rok 2019, za 12 rokov existuje projekt a tisic vyhovoriek, to je asi tak vsetko, keby mesto malo realny zaujem, uz davno majetkovo pravne riesi pozemky a min v useku Plavaren-Sihelnik v katastri mesta Cadce by chodnik uz davno stal... A ten novy cyklochodnik co planujete nie je realne cyklochodnik, ale len rekonstrukcia chodnikov...ale vola sa cyklo aby ste dostali na neho cash z EU...
18. júl 2020

Adam

Cyklotrasa bola v minulom roku vybudovaná.
13. október 2020

Peter

Neviem o tom, ze by popri Kysuci viedla cyklotrasa. Nevedie.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania