Jesenského-cesta-rozbitá (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Čadca

Neriešený
meno
Miroslav 11. septembra 2020

Dobrý deň. Chcem Vás upozorniť na ničenie cesty v Podzávoze u Gáborého. Ničia ju Štátne Lesy SR. Vozia tu minimálne už 10 rokov drevo v 10 až 12 metrových dĺžkach a lámu krajnice cesty.
S pozdravom Jurga.

13. september 2020

Fero Kajtan

No v Cadci je to tak každý si robí co chce a toboz štátne lesy sr. Milý pán J. si kradne drevo ako sa mu zachce predava komu chce a vozi kade chce. Netreba mu žiadne povolenia od mesta aby mohol zvážať v 12m dlzkach. Najskôr by si mal naštudovať zákony. Ludia platia dane a kompetentnich nezaujima po akých cestach chodia a ako si nicia svoj majetok na ich majetku.
14. september 2020

Miroslav

Tu je dôkaz.
18. september 2020

Ján Laščák

Dnes opätovne plne naložené auto s drevom.Som zvedavý dokedy to vydrží most cez rieku Milošovku, ktorý určite nieje stavaný na takúto váhu, a je s časti podmytý. Lenže to bude niekoho zaujímať až keď most spadne že pán poslanec za Podzávoz a pán primátor.
18. september 2020

Miroslav

Tu je ďalší dôkaz dnes vozia si ďalej a nicia cestu.
18. september 2020

Miroslav

Dnes tu boli 3 krát krajnice cesty sú komplet na celej ceste po oboch stranách polámané som zvedavý kto to dá do pôvodného stavu.Ak to kompetentný nezačnú riešiť budem celú vec riešiť cez médiá ako nás zastupujú Páni poslanci v Čadci a ako reagujú na podnety občanov.
26. september 2020

Miroslav

Ak to je nerieseny podnet tak zablokujem cestu a celú vec preposielam médiám a dávam trestné oznámenie za ničenie verejného majetku.
27. september 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
status podnetu na neriešený sa zmení vo všetkých prípadoch, keď samospráva alebo iná zodpovedná inštitúcia nezareaguje do 14 dní od zaslania výzvy. V takýchto prípadoch podnety opätovne preposielame zodpovedným inštitúciám s upozornením na neriešený podnet.
30. september 2020

Ján Laščák

Mirko tento portál nestojí za nič to je jednoducho neziskovka ktorá zhrabe peniaze s EU akože niečo robí a neurobí nič.
Ja som dopadol tak isto s tou kanalizaciou. Až som to urgoval cez životné prostredie na Mu Čadca ale ti my akurát zaslali list ale nevyriešilo sa nič len prázdne reči.
01. október 2020

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
je nám ľuto, že samospráva nerieši vaše podnety, ale z našej strany nie je možné akokoľvek zasahovať do riešenia. Sú samosprávy v ktorých je OPS dobrým nástrojom pre občanov aj precovníkov samospráv. Bohužiaľ Čadca sa aj v minuloročnom hodnotení zapojených samospráv umiestnila na chvoste rebríčka s indexom riešenia 24%.
01. október 2020

Ján Laščák

Tak načo potom s Čadcou "spolupracujete". Hlavne že ma Čadca odkaz na Vás na svojej stránke.Týmto napomáhate tak akurát zavádzať občanov mesta Čadce.
01. október 2020

Miroslav

Tak to budem riešiť inou cestou a to nepoteší ani Pánov poslancov ani Pána primátora.Však budú ďalšie voľby.Poprosil by som Vás o zrušenie tejto stránky lebo budem nútený podať trestné oznámenie a na Vašu stránku o zavádzanie občanov.
01. október 2020

Miroslav

A ešte si budeme vymáhať od správcu cestnej komunikácie preplatenie škody spôsobenej na motorových vozidlách.
29. január 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
chcem diskutujúcich upozorniť na dodržiavanie pravidiel slušného správania, zdržanie sa vulgarizmov a držanie sa vecnej povahy podnetu. Príspevky porušujúce pravidlá, prípadne obsahujúce osobné útoky na pracovníkov/čky samosprávy či ostatných diskutujúcich, budú vymazané. Vďaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.