Aktualizovať podnet
Kedy budú nové koše na nábreží Dunajca

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Kedy budú nové koše na nábreží Dunajca

Zodpovednosť za riešenie: Červený Kláštor

Vyriešený
meno
Martin Burgr 21. augusta 2015

Kedy budú nahradené staré, zdevastované drevené koše na nábreží Dunajca v obci Červený Kláštor za nové ?

Ktorá inštitúcia osadí smetné koše na tzv. „Pieninskej ceste“ po pravej strane Dunajca od obce Červený Kláštor do Lesnice, prípadne aj prenosné toalety a v akom časovom horizonte ? (V minulosti tam koše boli !)

26. august 2015

Odpoveď samosprávy

1. Nové koše na nábreží Dunajca sú už osadené. Realizácia prebehla v rámci projektu "Revitalizácia oddychovej a náučnej zóny nábrežia Dunajca v obci Červený Kláštor", ktorý bol podporený prostredníctvom Programu obnovy dediny. V rámci projektu došlo k obnove drevených prístreškov, osadeniu nových smetných košov, lavičiek a kvetináčov.

2. Správcom Pieninskej cesty z obce Červený Kláštor do Lesnice po pravom brehu Dunajca sú Št. lesy TANAPu. Požiadali sme preto o odpoveď p. Petra Gallika - vedúceho ochranného obvodu Št.Lesov TANAPu Č.Kláštor. Jeho odpoveď:
" Osadenie toaliet - S toaletami sme neuvažovali ani neuvažujeme.
Osadenie smetných košov – odkedy nie sú smetné koše je Pieninská cesta omnoho čistejšia, lebo sa pri nich kopilo množstvo odpadkov. Je to turistický chodník a slušný turista si odnesie čo prinesie."



Ing. Štefan Džurný, starosta obce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania