Aktualizovať podnet
Zápisnica

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Zápisnica

Zodpovednosť za riešenie: Chmeľnica

Vyriešený
meno
Občan 21. februára 2016

Chcem sa opýtať, prečo je na internetovej stránke uvedené že zápisnica zo zasadnutia obecného zastupiteľstva dna : 4.2.2016 bola pridaná 12. 2. 2016 ... A to som to ešte kontroloval 19.2.2016 a nič tam nebolo a momentálne tam nie je ani teraz odkaz na stiahnutie/ prezretie...

PS: Neočakávam odpoveď v znení „ veľa práce“ keďže od 4.2 pribudlo na stránke cez 40 článkov a to je isto viac ako jedna zápisnica.

S pozdravom, a želaním duševného zdravia
Obyvateľ Chmeľnice

22. február 2016

Odpoveď samosprávy

Vážený obyvateľ Chmeľnice,
veľmi si vážim, že kontrolujete našu obecnú stránku. Teším sa, že Vašej pozornosti neušiel ani fakt, že od 04. 02. 2016 pribudlo na našej stránke cez 40 článkov, čo svedčí o našej aktivite a zároveň našom veľkom nasadení organizovať podujatia v obci a rovnako propagovať našich obyvateľov, zviditeľňovať našu obec a náš región aj prostredníctvom webovej stránky obce Chmeľnica. Veľmi ma teší aj skutočnosť, že za druhý polrok roku 2015 a dva mesiace roku 2016 sa viac ako dvojnásobne zvýšila aj návštevnosť našej webovej stránky, čo svedčí o tom, že je zaujímavá svojou aktuálnosťou nielen pre našich občanov, ale aj návštevníkov obce a regiónu, domáce a zahraničné médiá, ktorí z nej čerpajú informácie. Denno-denne nám ďakujú naši rodáci a občania, hlavne tí, ktorí pracujú v zahraničí, že sa prostredníctvom našej webovej stránky dozvedajú o podujatiach, ktoré organizujeme v obci a udalostiach, ktoré sa udejú a udiali nielen v obci, ale aj v mestách a v obciach nášho staroľubovnianskeho regiónu a Prešovského kraja. Ocenil to pri svojej návšteve aj Prezident SR Andrej Kiska, ktorý navštívil našu obec 12. 02. 2016. Zápisnica z Obecného zastupiteľstva v Chmeľnici, v súlade s Rokovacím poriadkom OZ v Chmeľnici, je k dispozícii k nahliadnutiu od 12.02.2016 na Obecnom úrade v Chmeľnici. V našej podacej pošte neevidujeme žiadnu žiadosť o nahliadnutie do tejto zápisnice. Ospravedlňujem sa za technický problém, ktorý vznikol s uverejnením prílohy zápisnice zo zasadnutia OZ konaného dňa 04.02.2016 na našej webovej stránke, ktorý sme dnes odstránili. Zápisnica je už k dispozícii aj na webovej stránke obce.


Ing. arch. Zita Pleštinská, starostka obce Chmeľnica

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.