Martina Hattalu-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Uzavretý
meno
Ivan Vojvoda 24. marca 2021

Podnet na vybudovanie 30 nových parkovacích miest na ul. Martina Hattalu súbežne vybudovať s už jestvujúcim parkoviskom.

25. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Vojvoda,

ďakujeme Vám za podnet. Zodpovedná osoba vykoná obhliadku a o ďalšom postupe Vás budeme informovať. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor výstavby a životného prostredia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
25. marec 2021

ZaLepší Kubín

Navrhoval by som rozšírenie existujúceho parkoviska (odkopanie brehu) a na opačnej strane cesty urobiť šikmé státie - tým sa zdvojnásobí počet parkovacích miest. Jednou z posledných možností je tiež zjednosmernenie problémových ulíc na Brezovci.
21. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Vojvoda,
situácia s parkovaním hlavne na Brezovci je obzvlášť problematická. Aj kvôli terénnym danostiam nie je jednoduché ani pre mesto budovať tu ďalšie nové parkovacie miesta. Aj napriek tomu sa nám v posledných rokoch podarilo vybudovať nové parkoviská na ulici Nemocničná, Odbojárov a Mierová. V tomto roku by sme radi vybudovali bezpečné prostredie pre Základnú školu Petra Škrabáka, čo zahŕňa aj vybudovanie úplne nových 38 parkovacích miest, ktoré sa nachádzajú v blízkosti ulice Martina Hattalu. Ďalšie parkovacie kapacity v tejto lokalite by mohli vzniknúť po uvoľnení betónových garáži na parkovacej ploche pri domove dôchodcov na zákrute. Vzhľadom na realizáciu spomínaného parkoviska, v tomto roku už neuvažujeme o vybudovaní ďalšieho parkoviska vo Vami navrhovanej lokalite. Veríme, že nové parkovacie miesta pri ZŠ P. Škrabáka pomôžu vyriešiť problematické parkovanie aj na ulici Martina Hattalu. Prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
20. december 2022

Rado

Prosím vás kde je tých 38 parkovacích miest zase len samé klamstvá takto funguje samospráva obce Dolný Kubín!
12. október 2023

Rado

Stále nič nepribudli !!!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania