Matúškova-Zničená betónová plocha ihriska

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Uzavretý
meno
Klaudia 11. mája 2021

Zničená betónová plocha ihriska vedľa GPOH . Priestor využívajú deti zo sídliska, z gymnázia aj spojenej školy na Matúškovej ulici. Hrozí nebezpečenstvo úrazu.

13. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za upozornenie. Rekonštrukcia povrchu športoviska nie je zahrnutá v rozpočte pre rok 2021. Aktuálne sa uchádzame o nenávratné finančné prostriedky na realizáciu inkluzívneho ihriska a revitalizáciu vnútrobloku na ulici Odbojárov. V súčasnosti budujeme na letnom štadióne atletickú dráhu a taktiež budeme dopĺňa prvky na detských ihriskách, konkrétne na Medzihradnom, Kňažej a Mokradi. Pripravujeme tiež čiastočnú obnovu zimného štadióna. Finančné náklady na opravu Vami uvádzaného ihriska budú vyčíslené a o ich zaradení sa bude rozhodovať pri tvorbe rozpočtu pre rok 2022. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
13. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

v rozpočte na rok 2023 nie sú vyčlenené finančné prostriedky na túto rekonštrukciu. V minulom roku 2022 sa nám podarilo zrekonštruovať podobné ihrisko na ulici Odbojárov z externých zdrojov. V tomto roku sa plánujeme uchádzať o nenávratné finančné prostriedky na revitalizáciu vnútrobloku na ulici Okružná. Podobne plánujeme v ďalšom období hľadať finančné zdroje aj na rekonštrukciu ihriska na ulici Matúškova. Vo Vašej lokalite sme sa v uplynulých rokoch zamerali na rekonštrukciu chodníkov. Od roku 2019 sme takto opravili takmer 1300 metrov štvorcových. Prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania