Námestie Slobody-vandalizmus

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
marek 23. mája 2021

Dobry den.Chcem sa opytat,ci je vporiadku podla Vas,ze popijajuci pani z terasy z pohostinstva za kockou,chodia vykonavat malu potrebu,do nedalekeho lesika.Nakolko tadial chodim pravidelne,videl som to uz viackrat.Nie len,ze pohorsuju verejnost,casto hrajuce sa tam deti,ale znecistuju prostredie,a to nehovorim o tom zapachu,ktory tam bude v case letnych dni.Kde je hygiena? Kto im to tam povolil?
Dakujem.Marek

27. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za upozornenie. Určite to nie je v poriadku. Stanovisko na riešenie tohto problému Vám pripraví mestská polícia. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
11. jún 2021

marek

Dobry den.Len chcem pripomenut,ze presli tri tyzdne,a mestska policia,ani nemala zaujem doposial,nieco vyriesit,alebo dat sem neake stanovisko.To je vizitka nasej mestskej policie v DK.Ale,ked treba rozdavat pokuty za parkovanie,tam su hned.
Dalsia vec,pokial viem,je uz zakazane popijanie alkoholu na verejnych miiestach v DK.Tak ako je mozne,ze denne vidime mnozstvo skupiniek,sediacich na lavickach s alkoholom.Napr.na lavickach pri cyklochodniku,pri stojane s pumpou,pomaly denno denne,a uz aj doobeda vysedava partia alkoholikou,ktrory tam veselo nasavaju,a opity potom vykrikuju,robia bordel,nadavaju a okolo sa vozia deti.No je toto normalne? No kde su ty mestsky?
11. jún 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Veronika Prachárová
Odkaz pre starostu
[email protected]
01. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mestská polícia v rámci svojich možností bude monitorovať daný priestor. Majiteľ zariadenia bol upozornený na tento problém. Poučil svoj personál a vyvesil upozornenia pre hostí o možnosti použitia WC v Hostinci Kováč. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Dušan Medzihradský
náčelník mestskej polície

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania