Jána Hollého-chodník-poškodená dlažba

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Marian 06. septembra 2021

Dobrý deň,
Bývam s rodinou na Jána Hollého 6rokov a stále dúfam že chodník bude konečne opraveny, no nedeje sa tak a miesto toho sú opravovane aj menej frekventované chodníky - nerozumiem
Chodí tadiaľto množstvo ľudí, bežcov,rodiny...
Pán primátor skúste sa na to pozriet
Dakujem

08. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš podnet. Žiaľ modernizačný dlh je v meste obrovský. Momentálne opravujeme aj 40 a viacročné chodníky. V niektorých lokalitách ako napríklad ulica Bernolákova budujeme chodník, ktorý tam doteraz vôbec nebol a popritom bytovky tam stoja už 70 rokov. Posledné roky sa veľmi sústredíme na postupné riešenia zanedbaných lokalít avšak požiadavky na opravy 10-násobne prevyšujú možnosti nášho rozpočtu. Pokiaľ ide o ulicu Jána Hollého, je veľká škoda, že s výstavbou bytového domu nebolo vyriešené aj dopravné napojenie chodcov. Dúfame, že sa nám v najbližších rokoch podarí dobudovať aj tento chýbajúci chodník.
Oprava predmetného chodníka nie je obsahom schváleného rozpočtu pre rok 2021. Potrebnú finančnú čiastku na opravu živičného povrchu chodníka navrhneme do návrhu rozpočtu pre rok 2022. V prípade, že bude návrh podoprený poslancami MsZ, rekonštrukciu chodníka zrealizujeme v roku 2022. Prajeme Vám pekný deň.

Ing. Miroslav Kosmeľ
Odbor dopravy a miestneho hospodárstva
02. november 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

poškodené časti chodníka boli opravené dodávateľskou spoločnosťou. Ešte raz ďakujeme za Váš podnet a prajeme Vám pekný deň.

Ing. Miroslav Kosmeľ
vedúci odboru dopravy a miestneho hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania