Ľudovíta Štúra-chodník-výtlk

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený

chodník v katastrofálnom stave treba aj na Brezovci niečo urobiť pre občanov aj keď tu nebýva vedenie mesta, nie len sídlisko Bysterec.

11. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš podnet. Aké konkrétne rekonštrukcie máte na mysli, ktoré sa urobili naviac na Bystereci oproti Brezovcu? Len v tom roku sa na Brezovci realizovali nasledovné investície: komplexná rekonštrukcia cesty na ulici Dukelských hrdinov, komplexná oprava parkoviska na ul. Dukelských hrdinov, oprava chodníka k BD č. 2041, komplexná oprava schodiska na ulici Mierová BD č. 1961 a oprava chodníka na ulici Mierová BD č. 1961, zábradlie pri chodníku k Medicentru, oprava chodníka pred nemocnicou k AXE, nové plnohodnotné autobusové zastávky, a to pred nemocnicou a na ul. Nemocničná - Kaufland (v súčasnosti prebieha ich realizácia), nové parkovacie miesta na ulici M. Hattalu pod cestou, nové oficiálne parkovacie miesta pred kotolňou na ulici Ľ. Štúra. Pokiaľ bude vhodné počasie v tomto roku zrekonštruujeme a vyspádujeme chodník na ul. Ľ. Štúra za BD 2045-2046-2047 a chodník na ulici Nemocničná BD 1950-1949. Vopred ďakujeme za Vašu odpoveď a prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Ing. Miroslav Kosmeľ
Odbor dopravy a miestneho hospodárstva
11. november 2021

Rado

Idem sa opýtať koľko pribudlo na sídlisku Brezovec parkovacích miest 8-9 možno ani to nie keď odpocitam že majitelia zrušeniu garáži tiež musia niekde parkovať hovorilo sa o novom parkovisku na ul M. Hattalu tu je dôkaz https://m. takisto mali pribudnúť nové parkovacie miesta pri garážach za OD Jednota takisto nič to si robíte z ľudí dobrý deň ? p. Kosmel ani pochlebovanie vedeniu mesta z vás neurobí odborníka tak premrhané peniaze ako sa kvázi opravujú ulice v dk som nevidel a propo na sídlisku Bysterec len vlani vzniklo okolo 30 40 parkovacích miest a situácia je tam v porovnaní z Brezovcom bezproblémová!!!
11. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

Vašu odpoveď sme zaslali samospráve.

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]
18. november 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

každý podnet na portály Odkaz pre starostu musí obsahovať jeden problém, aby sme ho mohli, ak je to možné, vyriešiť k spokojnosti našich obyvateľov mesta. Chceli by sme Vás opätovne poprosiť o konkrétne vyjadrenie k Vášmu prvotnému podnetu, v ktorom ste poukázal, že na Bysterci sa robí viac ako na Brezovci. Aké konkrétne investície/rekonštrukcie máte na mysli?
V prípade, že chcete zadať ďalšie podnety týkajúce sa napríklad k vytváraniu parkovacích miest ako uvádzate vo Vašom vyjadrení alebo nehospodárnom rekonštruovaní našich komunikácií, prosíme Vás, pridajte k týmto témam samostatné podnety, aby sme k nim mohli uviesť naše stanovisko. Pokiaľ chcete vyriešiť naraz viaceré podnety, možno by bolo najvhodnejšie prísť osobne na mestský úrad. Prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Odkaz pre starostu - Mesto Dolný Kubín
22. november 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

tento podnet rieši poškodený chodník, je v poriadku diskutovať pod podnetmi, ale ako píše samospráva, pre samotné riešenie iných problémov ako je v pôvodnom podnete je potrebné vytvoriť samostatné podnety (alebo prípadne riešiť problémy komplexnejšie inými cestami).

Ďakujeme za pochopenie.

Barbora Peregrim
Administrátorka
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

poškodená časť chodníka, ktorú vidieť na Vami zaslanej fotografii bolo opravená v tomto roku. V ďalších rekonštrukciách budeme pokračovať vrámci našich finančných možností. Ešte raz ďakujeme za upozornenie a prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania