Kňažská-kôš-preplnený

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Katarína 22. novembra 2021

Chceli by sme upozornit na dlhodobo preplneny kontajner na satstvo a neporiadok okolo neho. Nie je tam uvedene ziadne telefonne cislo, kde by sa nahlasovalo naplnenie, preto sa obraciame na vas. Vdaka za skore vyriesenie.

01. december 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš podnet. Obratom budeme kontaktovať spoločnosť, ktorá zabezpečuje odvoz šatstva z kontajnerov. Prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
21. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet. Aj na základe Vášho upozornenia sme vyvolali rokovanie so zmluvnou spoločnosťou, ktorá nám zabezpečuje vývoz šatstva a žiadali o zjednanie nápravy. Zároveň sme dohodli aj rekonštrukciu predmetných zberných nádob s informáciou (tel. číslo) na ktoré sa budú môcť naši obyvatelia obrátiť. Rekonštrukcia a polep nádob bude však zrealizovaný spoločnosťou, až keď to poveternostné podmienky umožnia. Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Ing. Miroslav Kosmeľ
Vedúci Odboru dopravy a miestneho hospodárstva
11. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

so zmluvnou spoločnosťou prebehlo avizované rokovanie, na základe ktorého bola zabezpečená náprava. Zároveň bolo dohodnuté, že v prípade potreby budú môcť vyprázdňovať nádoby aj pracovníci Technických služieb. Častokrát sa stáva, že nádoby nie sú preplnené, ale obyvatelia ukladajú šatstvo vedľa košu, aby si ho prípadne mohli vziať ľudia, ktorí to potrebujú. Prosíme Vás, v prípade opakovaného neporiadku okolo nádob, kontaktuje našu mestskú políciu na telefónnom čísle 159, ktorá operatívnejšie zabezpečí vyprázdnenie predmetných nádob. Ďakujeme a prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania