Fučíkova-chodník-neodhrnutý

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Aneta 03. februára 2022

Chceli by sme Vás poprosiť o pravidelné odhŕňanie chodníkov na ulici Fučíkova, nakoľko každý rok sem nechodí žiadny mechanizmus a tieto chodníky sú mestské, nie v našom vlastníctve. Na ulici žijú prevažne dôchodcovia a musia sa dookola moriť s týmto problémom, takisto tu nie je možné ako chodec prejsť inde ako po ceste, ak je vôbec odhrnutá, čo sa stáva tiež len sporadicky (preto prosíme aj o pravidelnú údržbu ciest) . Ďakujeme.

20. február 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Martina
Odkaz pre starostu
[email protected]
21. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš podnet. Ospravedlňujeme sa za oneskorenú reakciu. Po Vašom upozornení sme požiadali Technické služby,s.r.o. o vykonanie zimnej údržby v predmetnej lokalite, ale z dôvodu hustého sneženie bolo mimoriadne náročné vykonávať pravidelnú údržbu v každej lokalite. Technické služby,s.r.o. v spolupráci s aktivačnými pracovníkmi vyčistili predmetnú komunikáciu hneď ako to bolo možné. Ďakujeme za pochopenie a prajeme Vám pekný deň.

Ing. Miroslav Kosmeľ
Vedúci Odboru dopravy a miestneho hospodárstva
03. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

na základe Vášho upozornenia bola v danom čase vykonaná zimná údržba v predmetnej lokalite. Ospravedlňujeme sa za vzniknuté problémy. Ešte raz ďakujeme za Váš podnet a prajeme Vám pekný deň.

Ing. Miroslav Kosmeľ
Vedúci Odboru dopravy a miestneho hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania