Ľudovíta Štúra-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Pribislav 27. februára 2022

Vodiči áut parkujú ich autá každý deň na slepej ulici kde sú umiestnené garáže, presnejšie pod bytovkou č. 2296 na ul. Ľ. Štúra v D. Kubíne. Tým pádom vlastníci a nájomníci týchto garáží nemajú dostatok miesta na prechod autom do/z ich garáží, čo je ešte viac sťažené a nebezpečné najmä keď je cesta zapadnutá snehom alebo keď je na ceste poľadovica. Prosím príslušný úrad aby na toto miesto dali značku zákazu státia v oboch smeroch. Vďaka.

01. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne Vám ďakujeme za Váš podnet. Vašu požiadavku prerokujeme s pracovníkmi ORPZ v Dolnom Kubíne. O výsledkoch rokovania Vás budeme informovať. V prípade, že budú s navrhovaným dopravným značením súhlasiť, značku osadia Technické služby, s.r.o. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Ing. Miroslav Kosmeľ
Vedúci Odboru dopravy a miestneho hospodárstva
28. apríl 2022

Pribislav

Dobrý deň p. Kosmeľ,

prosím Vás o informácie:
1. či moja požiadavka bola prerokovaná s pracovníkmi ORPZ v D. Kubíne
2. ak nie, kedy bude prerokovaná
3. ak áno, aký je výsledok rokovania

Ďakujem,
Pri
28. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

poverený pracovník odboru dopravy a miestneho hospodárstva dňa 04.04.2022 spolu s pracovníkom PZ OR SR, ODI v Dolnom Kubíne skontrolovali dopravné značenie na miestnej ceste, ul. Ľ. Štúra pod bytovkou č. 2296. V obidvoch smeroch je osadená DZ „ Zákaz státia“ a v opačnom smere je doplnená aj o doplnkovú tabuľku „Úsek platnosti“. Ak vozidlá stoja v danom úseku, porušujú zákon č. 8/2009 Zb. § 25 ods. 1 - Zákon o cestnej premávky a vtedy je potrebné kontaktovať mestskú resp. štátnu políciu. Prajeme Vám pekný deň.

Ing. Juraj Vasek
Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania