Na Kopanici-cesta-znečistená

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Ľubomír Mráz 26. júla 2022

Takto to vyzerá po sobotňajšej burke. Keďže v lesoch na Medzihradnom smerom na Srňacie sa ťaží drevo. Ale tých čo tam ťažia už vôbec nezaujíma aké to ma dopady na nás toto je všetko splavené s zvážnice dreva na domom p. Valentiniho. Kto to uprace? Čiastočne miestny ktorým sa práši do okien a zvyšok mesto možno na náklady nás všetkých . Myslím že keď úž ťažia drevo mali by mat aj patričné opatrenia aby sa toto nedialo. Cela vrchná časť cesty cca 800 m je zarastená a zanesená posypovým materiálom nazbieraným za roky čo bráni prirodzenému uniku vody v priebehu stekania.

27. júl 2022

Mraz Ľubomír

No stav sa zhoršuje v pondelok sme osobne upratali hlavnú cestu cca 10 fúrikov nánosov keďže sa abnormálne prasilo s toho po každom prejazde auta včera utorok znova poriadne pršalo a zbytok toho nánosu sa naniesol znova na cestu pred nás dom no super nikto to neprace autám je to jedno.
28. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš podnet. Preposlali sme ho príslušnému Odboru dopravy a miestneho hospodárstva. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor dopravy a miestneho hospodárstva

Michaela Porvichová
Kancelária primátora
29. júl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

ďakujeme za Váš podnet. Predmetná cesta je vo vlastníctve a správe Žilinského samosprávneho kraja. Mesto Váš podnet prepošle na riešenie zodpovedným pracovníkom ŽSK, ktorí zabezpečia Vami požadovanú nápravu. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Žilinský samosprávny kraj

Ing. Miroslav Kosmeľ
Odbor dopravy a miestneho hospodárstva
11. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Mráz,

na základe Vášho podnetu bola predmetná cesta v danom čase vyčistená jej vlastníkom a správcom. Ešte raz ďakujeme za upozornenie a prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania