J.A.Komenského-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

V riešení
meno
Jano 08. augusta 2022

Dobrý deň. Naša umelá tráva v Kňažej je čo sa týka oplotenia v katastrofálnom stave. Je tam len tenká sieťka ktorá sa pretrhne veľmi ľahko. Nad bránami sú veľké dieri a zaplátať ich je úplne zbytočne pretože pár dni a od preťaženia je to zas to iste. Nie je to len problém v tom že keď sa lopta kopne musíte ju ísť hľadať na tenisový kurt alebo do lesa ale je to aj veľmi nebezpečné keď sa deti hrajú na pieskovisku alebo sa hojdaju. Preto dávam podnet na výmenu oplotenia miesto tenkej siete navrhuem dať pletivo ako majú na Záskali. Verím že sa toto len tak neprehliadne a naša umelá tráva dostane inú podobu. Ďakujeme hadam že toto neostane bez povšimnutia lebo vecne spájanie siete špagátom nemá zmysel.

11. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám veľmi pekne za Váš podnet. O stanovisko sme požiadali príslušný Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu

Michaela Porvichová
Kancelária primátora
29. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedené ihrisko je v správe ZŠ s MŠ Kňažia, ktorá vykonáva aj drobnú údržbu ihriska. Na väčšiu údržbu ihriska sú potrebné vyčleniť finančné prostriedky. Táto požiadavka bude zahrnutá do rozpočtu 2023 a o jej schválení rozhodnú poslanci mestského zastupiteľstva.
Kto? Odbor školstva, kultúry, mládeže a športu

Ing. Michal Švento
Odbor školstva, kultúry mládeže a športu
13. apríl 2023

Katarína

Chceli by sme vás požiadať, ak je to možné, aby miesto nákupu plánovaných prvkov na detské ihrisko, bola zakúpená poriadna oceľová sieť (ako na ihrisku na Banisku). Vďaka
02. máj 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na aktualizáciu.

S pozdravom,

Lenka Makarová
Odkaz pre starostu
[email protected]
11. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

rozhodnutie o zmene určenia finančných prostriedkov, ktoré sú plánované na doplnenie detských prvkov v mestskej časti, je na zvážení príslušného mestského výboru. Vašu požiadavku preto prepošleme na vyjadrenie výboru mestskej časti Kňažia. Prajeme Vám pekný deň.

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania