Mierová-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený

Dúfam že ako primátor a nadriadený poslankyne vyvodiť z toho dôsledky...

24. september 2019

Andrej

Rado sa spamätaj! Ta fotka je stará 10 mesiacov...
27. september 2019

Emilia Jurčíkova

18.09.2019 majiteľ tohto auta, ktorý nie je poslanec bol od 12.9-22.9 mimo SR,kedy auto nebolo odparkované na tomto mieste.
Primátor nie je nadriadený žiadnemu poslancovi.
Keďže ide o exces voči mojej osobe zvažujem podniknúť právne kroky za osobný útok na moju osobu.
Z foto dokumentácie vyhotovenej viac ako 7 mesiacov starej vyplýva, že k porušeniu zákazu parkovania došlo aj dodávkovým vozidlom, ktoré tam parkovalo v čase od 18:00-6:00 h., kedy autám nad 2,5 tony je zakázané parkovať na celom sídlisku Brezovec a ďalej je zaparkované na okraji cestnej komunikácie so žltou čiarou, ako aj osobné auto, ktoré stojí tiež na okraji cestnej komunikácie označenej žltou čiarou!
02. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Váš podnet evidujeme, momentálne je v riešení.
S pozdravom
Kto? Mestská polícia
Kedy? Predbežne do 15. októbra 2019

Vladimír Adamec, kancelária primátora mesta Dolný Kubín
11. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa vyjadrenia pani vodičky zaparkovala vozidlo pred časom na mieste vyhradenom pre ŤZP v nočných hodinách na čas potrebný na vyloženie vecí z auta, keďže všetky parkovacie miesta v okolí boli obsadené. Vzhľadom k tomu, že ide o ojedinelé porušenie predpisov na nevyhnutne krátku dobu, pričom si pani vodička toto porušenie plne uvedomuje, považujeme podnet za vyriešený.
S pozdravom

Vladimír Adamec, kancelária primátora mesta Dolný Kubín
01. marec 2020

Rado

Pokial viem na parkovisku vyhradenom pre invalidov sa nesmie ani otacat a nie parkovat a je kedno ci to je v noci alebo cez den na miestea riesit tento priestupok policia a nikto iny ako je mozne ze vy ste to uzavrel sam to aj ostatni vodici v meste budu rieseni vami osobne napomenutim alebo len poslanci !
02. marec 2020

Emilia Jurčíkova

Pán Rado vlastníkom tohto auta nie je poslankyňa, ale fyzická osoba, ktorá je vlastníkom preukazu ZŤP a môže využívať státia pre invalidov.

S pozdravom
02. marec 2020

Rado

Al by to tal bolo tak preco tolko kriku a preco to vozidlo bolo preparkovane mohlo tam stat do teraz inao to treba riesit v zmysle zakona tp je 150€ na mieste tusim je to tak vo vyhlaske!
02. marec 2020

Emilia Jurčíkova

Pokiaľ máte problém s mojou osobou, bolo by férové sa osobne stretnúť , vydiskutovať si a neskrývať sa za pseudo meno.
Zverejnili ste fotku pol roka starú so záberom zo zadu, kde neviete dokladovať či na čelnom skle nebola kartička pre ZŤP. Pokiaľ ste mali 23.9.2019 problém že to auto stálo na takomto mieste, mali ste volať políciu aby to riešila na mieste, pretože ja v tom čase som bola dokladovateľne v zahraničí. Na riešenie takýchto priestupkov je polícia, tak nech to rieši.
29. december 2021

Marek

Podobná situácia na Mierovej. Len o trošku skôr. Tu akurát pán ma rezervované miesto, ale parkuje poväčšine inde lebo drží miesto svojmu zdravému 30 ročnému synovi.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania