Obrancov mieru-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Mária 15. decembra 2019

Dobrý deň,
Chcela by som poukázať na arogantné a nebezbečné chovanie niektorých rodičov, ktorý vozia svoje deti autom do škôlky na ulici Obrancov mieru. Neviem z akého titulu je im umožnené napriek zákazu vjazdu premávať sa autami po chodníkoch a parkovať priamo pred bránou škôlky. Ohrozujú tým všetkých chodcov a parkujú na chodníku. Navyše mamičky s kočiarom majú problém sa vôbec dostať do škôlky cez zaparkované autá. Odporúčala by som zástupcom mesta prísť sa pozrieť niekedy ráno pred 8:00 ako to tam vyzerá. Autá sa tam veselo premávajú z ulice Obrancov mieru od katastra, z Radlinskej okolo banky (DK 827BN pravidelne) a zažila som už aj pár „odvážnejších“ z Aleji Slobody. Pýtam sa kde je polícia??? Čakáme na nejaké nešťastie?
Mária

18. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Mária,

ďakujeme Vám za podnet. Situáciu preverila mestská polícia, konzultovali sme ju aj s pani riaditeľkou materskej školy. V termíne do konca januára budúceho roka vyhodnotíme dopravnú situáciu v tejto lokalite a v prípade potreby prijmeme potrebné opatrenia.
Prajeme Vám príjemné vianočné sviatky
Kto? Mestská polícia a Odbor dopravy, miestneho hospodárstva a cestovného ruchu
Kedy? Do konca januára 2020

Vladimír Adamec, kancelária primátora mesta
27. február 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pani Mária,

vzhľadom k tomu, že situácia s parkovaním v okolí materskej školy pretrváva, budú po skončení zimných mesiacov prijaté opatrenia na zlepšenie stavu.
S pozdravom
Kto? Riaditeľka MŠ Obrancov mieru a Odbor dopravy, miestneho hospodárstva a cestovného ruchu
Kedy? Do konca marca 2020

Ing. Vladimír Adamec, Mesto Dolný Kubín
22. júl 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podľa slov pani riaditeľky materskej školy je problém vyriešený doplnením mobiliáru pred vchodom do materskej školy, ktorý zabraňuje trvalému parkovaniu vozidiel. Rodičia sa tak môžu s vozidlom zdržať pred bránou, slúžiacou na zásobovanie a odvoz smetí, len na nevyhnutný čas, t.j. počas dovozu dieťaťa do MŠ a jeho prebratia z MŠ.

S pozdravom

Ing. Vladimír Adamec, Mesto Dolný Kubín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania