Matúškova-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Dolný Kubín

Vyriešený
meno
Marcy 18. augusta 2020

Autá blokujú výjazd od bytoviek a parkujú na nevyznacenych miestach.

18. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, postúpili sme ho na riešenie Mestskej polícii. O výsledku Vás budeme informovať.
Kto? Mestská polícia
Kedy? Do konca mesiaca august

S pozdravom

Ing. Vladimír Adamec, Mesto Dolný Kubín
27. august 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

podnet bol vyriešený v dvoch prípadoch pohovorom, v jednom prípade pokutou. Mestská polícia bude priebežne kontrolovať dodržiavanie dopravných predpisov v danej lokalite.

S pozdravom

Ing. Vladimír Adamec, Mesto Dolný Kubín
14. október 2020

Miroslav Zrnik

Myslim, ze tento problem vyrieseny nieje. Auta tam parkuju neustale a je len otazkou casu kedy tam dojde ku skodovej udalosti... Par koliznych situacii tam zazil nejeden obyvatel (navstevnik) Matuskovej ulice. Zjavne by bolo vhodne zakrocit raznejsie (lebo par z tych aut nema ani rezidentsku kartu) alebo osadit zakazovu znacku...popripade nejakym sposobom vysvetlit vodicom ako funguje parkovacia politika v meste, nakolko som sa stretol vela krat s nazorom, ze.... Rezidentske parkovanie je az za znackou.. Plati len do 16tej hodiny
13. apríl 2021

Miroslav Zrnik

Dobry den. Chcel by som poprosit kompetentnych, zjavne msp o castejsie kontroly dodrziavania parkovacej politiky na uzemi mesta, konkretne ulica Matuskova, nakolko tam auta parkuju bez parkovacich kariet, ked ich na to upozornite, mate na male aby ste neprisli k urazu (sive audi), plus parkovanie na nie moc bezpecnom mieste (nie v boxe), na kopci,v ostrej zakrute... Dakujem za skore vyriesenie tohto, sice maleho, ale opakujuceho sa problemu.
15. apríl 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom

Andrea Addová
Odkaz pre starostu
[email protected]
20. apríl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Zrník,

ďakujeme Vám za upozornenie. Po dohode s mestskou políciou budú v tejto lokalite vykonávané ešte intenzívnejšie kontroly. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Michaela Porvichová
Mesto Dolný Kubín
02. júl 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň pán Zrník,

radi by sme Vás informovali ohľadne Vášho podnetu. Predmetnú lokalitu mestská polícia priebežne monitoruje. V priebehu mesiaca jún bolo v zmysle zákona riešených 8 dopravných priestupkov. V tejto činnosti budeme samozrejme pokračovať i v budúcnosti. Prajeme Vám pekný deň.
Kto? Mestská polícia

Dušan Medzihradský
náčelník mestskej polície
28. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zistené porušenia boli v danom čase riešené v zmysle platných právnych noriem. Mestská polícia bude v predmetnej lokalite aj naďalej kontrolovať dodržiavanie dopravných predpisov. Prajeme Vám pekný deň.

Bc. Branislav Medvecký
Mestská polícia
08. február 2023

Denisa

Určite by prospeli častejšie kontroly parkovania - či má auto rezidentskú kartu alebo nie. Keďže sú teraz elektronické, vie ich skontrolovať iba mestská polícia. Často sú parkoviská na Matúškovej obsadené aj autami, ktoré nepatria vlastníkom bytov. Argument - veď volajte mestskú políciu je chabý. Mesto si stanovilo určité podmienky parkovania na tejto ulici, tak by malo pravidelne kontrolovať aj ich dodržiavanie. Inak to celé stráca význam.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania