Pod hájom-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

V riešení
meno
Peter Hanžl 01. októbra 2020

za super prerobený chodník vďaka a zároveń prosba o úpravu obrubníka oproti na bezbariérový...nech je to komplexne bezbariérové :)

01. október 2020

Fsociety

este keby to malo aj trocha estetiky lebo toto je v celku hanba a to iste to ich platanie aj pri hasicoch, alebo koniec chodnika co ide popri parkovisku pri kostole, pri lidli atd. otras.
02. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie všeobecnej vnútornej správy - správa majetku a pozemkov
Kedy? 4. štvrťrok 2020

Ing. Milan Dohnanský
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet a záujem. Ako sme už avizovali, touto problematikou sa vedenie mesta aktívne zaoberá. Zmapovaním situácie ešte v roku 2019 sa dospelo k záveru, že na území mesta je viacero chodníkov, ktoré na seba nenadväzujú, sú napojené na priechody, ktoré sa nachádzajú v nebezpečnej zóne, prípadne sú slepo ukončené a tiež - nespĺňajú požiadavky na bezbariérový pohyb po meste. Mesto preto postupne pristupuje k náprave tejto situácie a v prípade rekonštrukcií či budovania chodníkov kladie dôraz aj na debarierizáciu tých chodníkov, ktoré boli v minulosti vybudované bez zreteľa na hendikepovaných ľudí či obyvateľov s obmedzenou schopnosťou pohybu. Všetky kroky budeme podnikať postupne, s prihliadnutím na bezpečnostné priority a tiež na rozpočtové možnosti mesta. Rovnako aj v prípade tohto chodníka, ktorý je súčasťou Vášho podnetu, mesto odstráni bariéry v rámci jeho komplexnej opravy, resp. rekonštrukcie. Termín momentálne presne definovať nevieme. Obyvateľom ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát správy majetku

Ing. Dana Mutalová, referát správy majetku mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania