Centrum II.-parkovanie-problémové

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Vyriešený
meno
Ján 24. októbra 2020

Vjazd do križovatky smerom k Dubničanke býva blokovaný napriek tomu, že je ďalej veľké parkovisko. V čase veľkej premávky majú problém vôjsť autá do križovatky, pretože vďaka zaparkovaným autám v križovatke je to tam úzke a musia počkať na oproti vychádzajúce autá. Výsledok - znížená bezpečnosť a blokovaná hlavná cesta.

Keďže takéto problémy sú aj na iných miestach v Dubnici (státie na prechodoch a križovatkách) rád by som vedel, prečo MsP nedáva pokuty takto odstaveným vozdilám. Kedysi som hliadky MsP videl riešiť takto zaparkované vozidlá, no v poslednom roku akoby MsP neexistovala.. zišlo by sa zrejme označiť kritické miesta aj žltou farbou, resp. obnoviť značenie. Ďakujem. S pozdravom Ján

24. október 2020

Fsociety

Uplne zbytocne to riesit. teda aspon v tomto kvazi meste. moze sa znacit tabulami a aj ciarami cela dca a je to uplne jedno pokial MP odmieta konat. uz som im to aj sem pisal, že to nie je len o probleme s nedostatkom miest ale aj o drzosti a pohodlnosti ludi. pritom by stacilo keby primatorko prestal riesit esteticke veci a konecne zaviedol parkovaciu politiku a keby MP robila to, co zo zakona robit ma a teda pokutovala takychto akože vodicov. Boli by z toho peniaze pre mesto len tak mimochodom a po case by si niektori urcite uvedomili ze sa im neoplati parkovat tam, kde nemaju.
26. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 1 týždeň

Ing. Milan Dohnanský
28. október 2020

Miro Pecko

Ján, máš pravdu,zle parkuje, mesto nerozdáva pokuty ,ale polícia, v momente ,keď to vidíš, zavolaj 159, zopár papúč a hňeď bude poriadok. Porušovanie poriadku treba hlasiť mestkačom.
04. júl 2021

Lukáš Richtárech

Miro Pecko, hlásiť niečo MP je zbytočné. Nedávno sused hlásil rušenie nočného kludu, svadba v Lavante, hluk do rána, stovky ľuďí v okolí nespali a nič sa nedialo. Pritom ak by si tam urobili protihlukovú izoláciu a klímu môžu mať akcie každý deň a nikto by nič nezbadal.
20. september 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Dovoľujeme si Vás informovať, že predmetný úsek komunikácie mesto dalo vyznačiť platným vodorovným dopravným značením, odsúhlaseným okresným dopravným inšpektorátom, t. z. v prípade státia na danom mieste vodiči porušujú zákon o cestnej premávke. V reálnom čase preto odporúčame obrátiť sa na štátnu políciu na čísle 158 alebo mestskú políciu na linke 159. Státie motorového vozidla do 5 m od hranice križovatky môže polícia riešiť aj bez vyznačenia. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát dopravy a Mestská polícia Dubnica nad Váhom
Kedy? September 2021

Bc. Miroslav Faltejsek, referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania