Nádražná-zatvorené workout ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Vyriešený
meno
Fsociety 17. januára 2021

Dobrý deň,

mám 2 otazky.

1. prečo je zatvorene workout ihrisko? (tyzden dozadu bolo otvorene)
2. preco uz klasicky neboli obcania o jeho zatvorení informovaní?

BTW: Bolo by fajn po odpovedi typu "zodpovedna osoba preveri dany podnet", aby ta zodpovedna osoba nepreverovala podnet tyzden.

17. január 2021

Fsociety

1. Ja viem ze to ma v sprave dumat, lenze dumat je mestska prispevkova organizacia zriadena mestom. Za celu dobu existencie mesto zverejnilo info ohladom zatvorenia ihriska až raz a to bolo tiez len kvoli pandemii, inak na to kaslu. To nie su schopny vcas a zretelne na stranke mesta alebo FB zverejnit taketo info, to si tu mas clovek hladat, kto to ihrisko spravuje a potom hladat a sledovat stranku nejakej mestkej prispevkovej organizacie?
2. Je sice pravda, že mesto na stranke info tento krat konecne zverejnilo ale 9 dni po zavedeni opatrenia. Je toto normalne? Naviac je to zasite v jednom obsiahlom clanku uplne na konci.
3. Klasicky nie je ani ziadny oznam priamo na ihrisku-bol som tam.
4. Okrem toho ze mesto a na zakladne vasho linku a aj dumat zverejnili info 9 resp 11 dni po zavedeni opatreni tak este aj klamu. Osobne som videl po 1. januari ludi na ihrisku a aj ja osobne som tam bol na zaklade tohto zistenia no a nasledne z ničoho nic bolo zatvorene?
5. Ked vraj musi byt ihrisko zatvorene ako je mozne, ze oplotene detske ihrisko na partizanskej je otvorene?
6. Preco mesto nezahrnulo info o workoutovom ihrisku do sluzby moje notifikacie ked napriklad 11.1 posielali notifikaciu, kde sa okrem ineho spominalo kino.
19. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie majetkovo-právne

Ing. Milan Dohnanský
22. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš záujem. Správcom workoutového ihriska je spoločnosť DUMAT, m. p. o., ktorá o ihrisku zverejňuje všetky informácie, vrátane prevádzkovej doby a pod. V prípade, ak dôjde k jeho uzávere z mimoriadnych dôvodov, k akým patrí aj pandémia, túto informáciu komunikuje aj mesto prostredníctvom svojich kanálov. Informácie bývajú zverejnené aj priamo na vstupe na ihrisko. Ihrisko bude otvorené po uvoľnení opatrení. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? DUMAT, m. p. o.

Mgr. Veronika Rezáková, hovorkyňa mesta
24. január 2021

Fsociety

som rad, ze ste konzistnentí aspon v niecom, len skoda ze práve v klamstvach...ihrisko bolo otvorene aj pocas toho ako malo byt uzavrete a info na stranke bolo oproti inym veciam v meste zverejnene len raz a to tiez az 9 resp 11 dni po opatreniach a kedze ste tu dali len vagne vyjadrenie a k bodom ste sa vobec nevyjadrili tak z mojej strany tiez uzavreta vec.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania