Hasičská-trávnatá plocha-nepokosená

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

V riešení
meno
Martina 27. mája 2021

Dobry den, zijem v tejto novostavbe uz 3 roky, za ten cas nam tu pod oknami vyrastla hotova dzungla, ktoru mie je schopny majitel pozemku upravit. Vsetko nam to radtie pod balkonmi a v okoli bytovky, nehovoriac o tom, ze v poraste sa nachadzaju kable, hadice, a rozne pozostatky zo stavby. Dalej cast ktora je ohradena je uz 3 roky zarastena, rovnako zeriav ktory je tu odstaveny rovnaky cas a nikto s nim nehybe. Hraju sa na nom deti, a nie je zabezpeceny tak aby sa na nom niekomu nieco nestalo. Boli by sme radi, keby konecne porast bol odstraneny a takisto vycisteny.

31. máj 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Žiadam Vás o upresnenie lokality podnetu. Upresnenie je možné dvoma spôsobmi. Jedným spôsobom je uviesť číslo blízkeho paneláku, vchodu, domu a pod. a druhým spôsobom je posunutie "slzičky" na mape na presné miesto podnetu.
Z Vašej fotografie nie je možné určiť lokalitu najmä pri sídliskách.
S úctou

Ing. Milan Dohnanský
31. máj 2021

Martina

Dobrý deň ďakujem za dotaz ide konkrétne o Hasičská 4198/7, na rohu novostavby, v slepej ulici. Jedná sa o šedo žltú bytovku nazývanú aj Slnečný dvor.
01. september 2021

Martina

Chcem sa informovat kde viazne vyriesenie vykosenia porastu? Pomaly sa nam tu buduje vystavba novej bytovky ale poradt ktory je na mestskom pozemku doteraz odstraneny nebol.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania