Hurbanova-Verejný poriadok-rušenie nočného pokoja

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Vyriešený

Dobrý deň, Podnet preposlaný od občanov Centrumu 1,obytný dom č. 50.na sústavne rušenie nočného kľudu, hudobnou produkciou, ktorá vychádza od Omnia baru.Rušenie nočného kľudu bolo podľa občanov obytného domu, viac krát nahlasované na mestskej polícii.

10. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Mestská polícia
Kedy? 1 mesiac

Ing. Milan Dohnanský
19. august 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si Vás informovať, že uvedené rušenie nočného kľudu bolo viackrát riešené hliadkou mestskej polície, ako aj hliadkou policajného zboru. Podľa VZN mesta je prevádzka v piatok a v sobotu povolená do 3.00 h. Mestská polícia svojou činnosťou vykonáva opatrenia v zmysle zákonných noriem na elimináciu rušenia nočného kľudu, a to nie len v prípade uvedenej prevádzky, ale aj iných prevádzok, pri ktorých zistí rušenie nočného kľudu alebo sú jej telefonicky oznámené. Vec bola riešená v zmysle zákona ako priestupok, tiež bola udelená sankcia v zmysle zákona. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Mestská polícia Dubnica nad Váhom
Kedy? Priebežne

Mgr. Peter Kubica, zástupca náčelníka Mestskej polície Dubnica nad Váhom
04. september 2022

Peter Pavlovič

Opakovane to ruší desiatky rodín v okolí, mnoho z nich robí na smeny a aj cez víkend, sú tam aj starší ľudia a malé deti. Je problém zmeniť VZNM a upraviť to do 22:00? Prečo vlastne mesto povolilo v obytnej časti hluk do 3:00? To má zábava prednosť pred zdravím?
05. september 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve s upozornením na Váš komentár.

S pozdravom,

Simona
Odkaz pre starostu
[email protected]
09. september 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v reakcii na komentár uvádzame, že produkcia na terasách je povolená len do 22.00 h. Mestská polícia môže konať len to, na čo má oprávnenie podľa zákona. V prípade oznámenia vec na mieste preverí a v prípade zistenia priestupok na mieste vyrieši, ak sú na to splnené podmienky, a to aj opakovane. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Mestská polícia Dubnica nad Váhom
Kedy? Priebežne

Ing. Peter Kubica, zástupca náčelníka Mestskej polície v Dubnici nad Váhom

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania