Pod kaštieľom-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Florián 24. júla 2019

Dobrý deň, na sídlisku Pod Kaštieľom pred BD 640 je kontajner s kompozitmi a kovmi v takomto prekypujúcom stave už viac ako týždeň. Je to mimoriadny stav, ešte sa to nestalo.
Kovový odpad sa začína hromadiť aj pod kontajnerom a znečisťuje prostredie okolo. Prosíme o nápravu stavu. Ďakujeme.

25. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Váš podnet bol postúpený TSM Dubnica nad Váhom k vyriešeniu.
Kto? TSM Dubnica nad Váhom, s.r.o.
Kedy? v pondelok 29.7.2019
26. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
reagovali sme na podnet čiastočným vyprázdnením zbernej nádoby a úpravy jej okolia, nakoľko podľa harmonogramu je plánovaný zvoz červených kontajnerov na pondelok 29.7.2019, kedy budú celkovo vyprázdnené.
Pozn.: Touto cestou žiadame obyvateľov, aby odpad pred hodením do kontajneru stlačili, čím sa zvýši jeho kapacita - pomáhajme si navzájom.
26. júl 2019

Odpoveď samosprávy

...
02. august 2019

Fsociety

deje sa to a bohužial bežne aj inde. napr pod hajom pri DCA therm. 4 dni tam prekypoval kontajner podobne plus bolo velmi vela plechoviek nahádzaných na zemi.
20. august 2019

Duško Dubnický

Podnet nebol vyriešený. Už po krátkom čase to tam bolo rovnaké!
09. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ešte raz ďakujeme za Váš záujem. Zamestnanci referátu životného prostredia vykonali opätovnú obhliadku uvedeného priestoru, pri ktorej predmetný kontajner preplnený nebol. Všimli sme si, že obyvatelia začali príslušný odpad stláčať, čo napomáha efektívnemu využitiu smetnej nádoby. Priestor však budeme aj ďalej monitorovať. Kapacita daného stojiska však neumožňuje doplnenie ďalšieho kontajnera. V tesnej blízkosti tohto miesta sa ale nachádzajú ďalšie dva kontajnery, ktoré môžu obyvatelia mesta v prípade potreby bezplatne využívať. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát životného prostredia

Janka Beniaková
20. december 2019

Jana

Dobrý deň takto vytrhať kríky a lístie a hodiť rovno pod nohy ľuďom, je to ohromne dobre hodené asi nemá to kto odpratat je to tam viac ako týždeň každý deň to musia ľudia obchádzať, prosím dnes fuči vietor tak to bude všade. Prosím dajte to do poriadku čím skôr idú Vianoce a je to nebezpečné. Ďakujem
20. december 2019

Jana

Dobrý deň poprosila by som odpratat bio odpad, niekto to vytrhal a hodil rovno na cestu kde každý deň prejde veľa ľudí je to nebezpečné.
22. december 2019

Jana

Poprosím odpratat tieto konáre, niekto to vytrhal a hodil ľudom rovno do cesty,je to nebezpečné. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania