Nám. sv. Jakuba-Automobily-iné

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý

Lepsie zabezpecenie pesej zony. Vchadzaju tam auta aj napriek znacke zakaz odbocenia aj znacke pesia zona a mestsa policia tam naschval ciha a vybera pokuty. Pri Gymnaziu su velke betonove kvetinace ako prekazka do pesej zony.

14. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba vykoná obhliadku a určí postup a spôsob riešenia.
Kto? Oddelenie všeobecnej vnútornej správy - doprava
Kedy? 2 týždne

Ing. Milan Dohnanský, oddelenie všeobecnej vnútornej správy
14. august 2019

Radovan Machálek

A ako k tomu pride mestska policia, ved to je ich oblubene miesto ... 🤑🤑🤑.
14. august 2019

Radovan Machálek

A ako k tomu pride mestska policia, ved to je ich oblubene miesto ... 🤑🤑🤑. Pokial by bol problem iba v kvetinacoch, tak sponzorsky venujem 2 kusy.
14. august 2019

Juraj Prekop

t keby chodili pesi po meste a pokutovali ciklistov hore pri Maji alebo tych co nezbieraju 💩 po svojich psoch
16. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Prekop, ďakujeme za Váš podnet. V predmetnom úseku je osadená dopravná značka "pešia zóna", z ktorej vyplýva zákaz vjazdu motorových vozidiel do zóny, kde sa predpokladá značná intenzita pohybu chodcov, ktorí môžu využívať celú šírku cesty. Osadenie dopravnej značky "zákaz vjazdu" súčasne so značením "pešia zóna" by bolo duplicitné. Napriek tomu sme túto možnosť osadenia preverovali u príslušného dopravného inšpektorátu. Dopravný inšpektorát sa vyjadril, že dopravná značka "pešia zóna" je postačujúca a vodiči prichádzajúci od kaštieľa uvedenú značku jasne vidia a pridanie dopravnej značky zákaz vjazdu by bolo duplicitné. Pre vodičov motorových vozidiel prichádzajúcich z. Nám. sv. Jakuba, ktorí by chceli odbočiť vľavo, je pred križovatkou umiestnená značka "zákaz odbočenia vľavo". Pokiaľ ide o umiestnenie kvetináčov, tie by mohli tvoriť potenciálnu prekážku pre vjazd vozidiel záchranných zložiek. Nakoľko ide o obytnú a nákupnú zónu s veľkou koncentráciou ľudí, prejazd týchto zložiek by nemal byť ničím obmedzený. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát dopravy

Miroslav Faltejsek, referát dopravy
18. september 2019

Radovan Machálek

Pan Prekop,predpokladam,ze inu odpoved ste ani necakal. Kvetinace pri gymnaziu su zda sa ok. Tam je osob malo. Iba dve skoly...
18. september 2019

Juraj Prekop

Asi tak neako som to aj cakal. 🙁
13. jún 2022

Peter Hanžl

Dostali ste vážení adekvátne odpovede :) je fajn, že sa zaujímate o mesto, avšak nikdy som Vás nevidel na zasadani mesta - čiže mestskom zastupiteľstve.... príďte sa ukázať aj pred kameru :) a povedať to pred všetkými :) snáď z toho nemáte strach ? :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania