Centrum I.-chodník-bariérový

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

Uzavretý
meno
Peter Hanžl 24. augusta 2019

Nebývam tu...mohol by som to mať v paži - ale... nemám... Prosím v mene mamičiek, spoluobčanov ŤZP, ktorým sa tadiaľ zle prechádza.

26. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba vykoná obhliadku a určí postup a spôsob opravy.
Kto? Oddelenie všeobecnej vnútornej správy - správa majetku a pozemkov
Kedy? 3. štvrťrok

Ing. Milan Dohnanský, oddelenie všeobecnej vnútornej správy
08. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Hanžl, ďakujeme za Váš záujem o veci verejné. V súčasnosti prebieha stavebné konanie na rekonštrukciu parkovísk v uvedenej lokalite. Požiadavku na opravu mesto zaradí do uvedených stavebných prác. Ďakujeme za porozumenie. S úctou
Kto? Referát správy majetku
Kedy? Do konca roka 2019

Dana Mutalová, referát správy majetku
04. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ešte raz ďakujeme za Váš podnet. Radi by sme Vás informovali, že mesto spred chodníka odstránilo rozpadnuté a rozbité časti komunikácie. Zároveň Vás prosíme o presné označovanie predmetných lokalít, aby nedochádzalo k nedorozumeniam, nakoľko tento podnet nekorešponduje s jeho označením. Ďakujeme Vám za porozumenie.

Pokiaľ ide o bariérovosť daného chodníka, ako sme už uvádzali, mnohé komunikácie pre peších pochádzajú z doby, keď sa ešte na bezbariérovosť nekládol potrebný dôraz. Mesto preto pri oprave chodníkov, resp. pri budovaní nových chodníkov už tento princíp dodržiava. V prípade tohto chodníka nie je momentálne na aktuálny rok plánovaná jeho oprava (teda i aplikácia bezbariérových opatrení), k tej sa pristúpi pravdepodobne až v nasledujúcich rozpočtových obdobiach. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Technické služby mesta TSM Dubnica nad Váhom, s. r. o.
Kedy? Roky 2021 - 2022

Ing. Dana Mutalová, referát správy majetku
11. september 2020

Peter Hanžl

presné označenie? ak by ste si pozorne pozreli foto, je tam číslo na bytovom dome :)
11. september 2020

Vladimír Ronec

Peter, presným označením je myslené, že zabodneš tú značku na mape 📍 presne na to miesto, kde je daný podnet (plus mínus desať metrov, gps v mobile lokalizuje Tvoju polohu bez problémov s presnosťou na tri metre 🌐). V tomto prípade sú v práve. Nebudem to lúštiť podľa znakov na foto 📷, keď tu mám nástroj, mapu, v ktorej to môžem pomerne presne zadefinovať. Okrem toho, appka tu tie foto skomprimuje a zmenší tak, že z tejto mám problém prečítať to číslo. Tá mapa tu má svoj význam. A nie že jeden z posledných podnetov rieši situáciu na M. R. Štefánika a označenie a značka sú na Centrum I 🙈. Tu máš značku zapichnutú na trávniku pri plote škôlky, čo je "iba" cca 300 metrov vedľa 😒👍🤔.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania