Partizánska-stavby a budovy-zlý stav budovy

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Peter Hanžl 02. septembra 2019

Pri "Potkanovi" pohostinstvo LIPA ... otvorená elektrio - skrinka nebezpečie úrazom el. prúdom? často okolie špinavé.. celá budova je zanedbaná... prechod z 15. do 21. storočia?

02. september 2019

Juraj Prekop

Budova nepatri mestu.
04. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet a záujem. Predmetná budova nie je vo vlastníctve mesta Dubnica nad Váhom, preto mesto nemá zákonné právo zasahovať do cudzieho majetku. Preverili sme však vlastníka nehnuteľnosti a budeme ho kontaktovať so žiadosťou o vykonanie nápravy. Dovtedy sme vykonali osobnú obhliadku miesta vzhľadom na avizované nebezpečenstvo úrazu elektrickým prúdom. Pri obhliadke boli el. rozvodné skrine riadne uzamknuté a nehrozilo žiadne nebezpečenstvo. Ešte raz ďakujeme za Váš záujem.
Kto? Referát správy majetku

Dana Mutalová
04. september 2019

Peter Hanžl

Aj tak si myslím, že stav, v akom je budova, nereprezentuje .... Nie je to dobrá reklama... i keď v meste veľa ľudí pokladá tento podnik za nižšiu cenovú kategóriu... Prečo by nemohla budova pekne vyzerať?
04. september 2019

Miro Štercl

Pán Hanžl, so záujmom som si pozrel Vaše podnety. Ste aktívny občan. Chodíte s otvorenými očami. Budova pekne vyzerať môže, o tom žiadna. Ale odpoveď samosprávy je výstižná. Skúste sa aj pri iných podnetoch úprimne zamyslieť nad možnosťami mesta.
05. september 2019

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: Vlastníci uvedení na LV:
Eliáš Boris, MUDr., 038 02, Dražkovce, č. 328, SR
Okuliarová Soňa, Saleziánska 2618/1, 010 01, Žilina,SR
nehnuteľnosť: rodinný dom, Nám. Matice slovenskej 1710/5, 018 41 Dubnica nad Váhom
05. september 2019

Peter Hanžl

No takto zo Slovenska nebude vytúžené II. Švajčiarsko .... alibizmus.... já na bráchU a brácha na mne... stačí prejsť zopár km na západ - na Moravu - tam chodíme híkať míkať ako je tam krásne...KTO CHCE - HĽADÁ SPôSOBY A KTO NIE - HĽADÁ DôVODY...
Nuž - to Slovensko naše - dosiaľ ešte niekde tvrdo spí...
05. september 2019

Peter Hanžl

Vo večerných hodinách a samozrejme v noci je tam TMA...a to je príležitosť pre mnohých ..možno i podgurážených...robiť neporiadok... Skúste tadiaľ prechádzať v neskorších hodinách ... Zo sídliska C II smer na Námestie Matice Slovenskej - ako cez časovú bránu zo stredoveku do súčasnosti ... Nejde mi o nič iné - len o pohodu, čistotu a poriadok - je to veľa?
06. september 2019

Miro Štercl

V poriadku Peter, prepáčte, že tak osobne. Ale ako to teda vyriešiť? Povedzte, čo môže ešte mesto urobiť, okrem toho, že upozorní vlastníka. Rád si vypočujem možné návrhy.
08. september 2019

Peter Hanžl

Vážený pán Miro Štercl, pozývam Vás - rovnako ako všetkých na najbližšie mestské zastupiteľstvo :) Po skončení sa môžeme osobne porozprávať. Takto si niečo odkazovať nemá moc zmysel - chápeme sa - však? Takže dovo na MsZ :)
10. jún 2022

Vladimír Ronec

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Rozvodná skriňa je zabezpečená, rozpadnutý prístrešok je preč, čiastočne nová fasáda na budove, ešte to nie je tip-top 😏.
13. jún 2022

Peter Hanžl

Wau .. no vida .. všetko sa dá - len treba chcieť -všakže vážený pán Miro Štercl :) ...len sa netreba až toooooľko báť ...hmmm?
13. jún 2022

Peter Hanžl

Ďakujem mestu Dubnica nad Váhom a majiteľom budovy za poriadok :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania