Pod hájom-značka na ceste -zle viditeľná

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

V riešení

Prosím Vás,kedy budú obnovené (premaľované) parkovacie miesta v okolí pod hája 1085??? Myslím že mesto vyhlásilo ukončenie prác do polovice októbra v celom meste.

12. november 2019

Admin i-dca.sk

Ja som na oznámenie mesta 2x uvoľnil vyhradené parkovacie miesto, aby mohlo byť vyznačené ako káže zákon. Na druhý krát sa už fy. robiacej značenie podarilo nastriekať zopár čiar na parkovisku medzi BD 953 a 956, ale vyhradené parkovacie miesto si ani nevšimli :-)

Pri druhom pokuse značiť parkovisko prišiel aj zamestnanec mesta a umiestnil dočasnú značku zákazu stánia s vyznačenou dobou, aby mohli zamestnanci fy. riadne toto parkovisko vyznačiť, ale podvečer prišiel prvý vodič, odstránil značku bokom a zaparkoval v križovatke tvaru T a dokonca na žltej čiare :-D Bohužiaľ nik sa nepostaral o "nápravu" - odtiahnutie vozidla, nakoľko tvorilo prekážku a pokutu za poškodzovanie dopravného značenia, ako to je zvykom v iných mestách a tak sa teraz "mesto" bude vyhovárať, že nemohlo previesť značenie ako treba :-)
Naozaj stačilo na jednom parkovisku odtiahnuť autá a okamžite by v celom meste vodiči konečne adekvátne reflektovali na takéto požiadavky!
15. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie všeobecnej vnútornej správy - doprava
Kedy? 2 týždne

Ing. Milan Dohnanský, oddelenie všeobecnej vnútornej správy
29. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet a záujem. Referát dopravy dáva na vedomie, že ďalšie vyznačovanie parkovacích miest sa bude realizovať na jar 2020. Vo všetkých lokalitách bolo pred vyznačovaním parkovacích miest umiestnené dočasné dopravné značenie a na jednotlivé vchody nalepené upozornenie, že sa bude /v daný deň a čas/ vykonávať vyznačovanie parkovacích miest. Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát dopravy
Kedy? Jar 2020

Miroslav Faltejsek, referát dopravy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania