Štúrova-osvetlenie-chýbajúce/nedostatočné

Zodpovednosť za riešenie: Dubnica nad Váhom

V riešení

Neosvetlený prechod pre chodcov, z hlavnej cesty večer nevidno prechádzajúcich chodcov, tiež z pravej strany chýba zvislé označenie prechodu.

03. december 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Zodpovedná osoba preverí Váš podnet a určí ďalší postup mesta.
Kto? Oddelenie všeobecnej vnútornej správy - doprava
Kedy? rok 2020

Ing. Milan Dohnanský, oddelenie všeobecnej vnútornej správy
08. jún 2020

Anton Kvasnička

Nie,pred domom č. 100/68 je lampa skrytá v strome, teda nesvieti na chodník, lebo strom je hustý, tiež medzi vežiakom č 65 a 66 chýba osvetlenie. V zime je to veľmi tmavé miesto, tak isto je treba všetky stromy orezať, spodné konáre sú suché a hromadíia sa tam odpadky. Ďakujem.
15. jún 2020

Anton Kvasnička

Opravujem, medzi vežiakom č . 95 a 96 chýba lampa, Centrum II. Večer je tam tma.
22. jún 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľte nám informovať Vás, že nakoľko mesto plánuje komplexnú revíziu osvetlenia v meste, v súčasnosti preto nebude dopĺňať osvetlenie nad predmetným priechodom pre chodcov.
V lokalite Centrum II pri bytových domoch č. 95 - 100 mesto zabezpečí orez stromov okolo lámp verejného osvetlenia, aby bolo zabezpečené dostatočné osvetlenie chodníkov. Ďakujeme za Váš podnet a záujem. S úctou
Kto? Technické služby mesta TSM Dubnica nad Váhom, s. r. o.
Kedy? Jún 2020

Ing. Dana Mutalová, referát správy majetku
08. september 2020

Juraj Hrasko

Dobrý deň chcem sa opýtať ako je možné že v celom areáli ZŤS nesvieti ani jedna lampa a dokonca ani do závodu keď chodím do práce je to normálne? Lebo ja som to ešte v žiadnom inom meste nezažil akože tu keď človeka prepadne niekto tak nevidí nič mali by ste s tým niečo robiť Chodím do prace na nočné zmeny a bojím sa že má tu niaky bezdomovci alebo kdo môže prepadnúť a ani nebudem vedieť keď je tu taká tma že si ani pod nohy nevidím.
05. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, p. Hrasko, na Váš podnet sme už reagovali cez sekciu Otázky a odpovede na webovom sídle mesta Dubnica nad Váhom www.dubnica.eu, kde ste Váš podnet takisto adresovali, nasledovne:

Dobrý deň, ďakujeme, že ste sa na nás obrátili. Dovoľte nám informovať vás, že osvetlenie v areáli ZŤS ani na prístupovej komunikácii k bývalému areálu ZŤS nie je súčasťou verejného osvetlenia a nie je napojené na sieť verejného osvetlenia v meste, preto nefunguje spolu s ostatným osvetlením v meste. Uvedené osvetlenie budoval a vlastníkom bol bývalý podnik ZŤS, ktorý zabezpečoval jeho prevádzku v rámci areálu aj pred areálom a slúžilo pre zamestnancov podniku. Po skončení činnosti podniku ZŤS, prevzal osvetlenie spolu s iným majetkom nástupca, ktorý však prevádzku osvetlenia neobnovil. Mesto nie je ani v minulosti nebolo vlastníkom tohto osvetlenia, preto nezabezpečuje jeho prevádzku. Spolu s obyvateľmi však môže mesto apelovať na majiteľa osvetlenia v tejto časti mesta. Zároveň pripomíname, že s vlastníkom predmetného areálu mesto rokuje o ďalších krokoch a vzájomnej spolupráci. Ďakujeme za porozumenie. S úctou

Ing. Dana Mutalová, referát správy majetku, 19.10.2020

Ing. Dana Mutalová, referát správy majetku mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania