SNP-osvetlenie-nevhodné (silné a pod.)

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený
meno
Peter 29. septembra 2020

Dobrý deň, upozorňujem na neosvetlené parkovisko pri múzeu. Lampa, ktorá tam svieti osvetľuje rodinné domy, ale parkovisko je tmavé. Ako si mesto váži osobné majetky svojich obyvateľov, keď šetrí na nesprávnych miestach? To nie je iba toto parkovisko v meste...
Čo keď si ľudia začnú vymáhať škody spôsobené na ich autách na tmavých parkoviskách. To bude pre mesto finančne výhodné?
A je tiež absurdné, aby drahé stroje stojace v areáli múzea boli neosvetlené. Vaši otcovia sa narobili, aby ich tam umiestnili a zreparovali a...

29. september 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Váš podnet sme zaslali mestskému bytovému podniku.
Výpadky elektriky, resp nefunkčnosť, prípadne vo vašom podnete - nevhodnosť umiestnenia lámp je potrebné nahlasovať priamo na MsBP, ktorý zodpovedá za mestské osvetlenie a vykonáva jeho opravy.
Mestský bytový podnik - 0908 715 975
Linka na nahlasovanie výpadkov je k dispozícii do 21. hodiny sedem dní v týždni
Po deviatej hodine večer môžu ľudia poruchy nahlasovať Mestskej polícii na číslach 046/5475 007 alebo 0905 499 384

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
04. október 2020

Olli MH

Tiež odpoveď....

Ze šetrných důvodů dalo vedenie mesta povypínať takmer polovicu osvetlenia a teraz sa vyhovára na bytový podnik...Takýchto čiernych miest je na území mesta veľa.
Ježiškovi som napísal, aby mi doniesol čelovku... nemyslím takú, čo môžem schytať na neosvetlenej ulici - tú si potom pôjdem dať pofúkať na MÚ... ale takú na baterky :-)))
05. október 2020

Peter

Do dnešného dňa je parkovisko pred múzeom v hlbokej tme. Keď už vám nezáleží na nás - obyvateľov mesta, tak aspoň nekašlite na majetok múzea na jeho dvore! Lampa nie nefunkčná, jednoducho je vypnutá. Mestská polícia chodí okolo každý večer... Tak ako jazdila okolo padnutej zábrany výkopu pri banke (2 dni) a nič... Peter
07. október 2020

Odpoveď samosprávy

Od 30. marca, z dôvodu šetrenia počas mimoriadnej situácie týkajúcej covid-19, vypínal Mestský bytový podnik postupne každú druhú lampu verejného osvetlenia.
Vzhľadom na to, že sa začínajú skracovať dni a hlavne z dôvodu bezpečnosti a ochrany Handlovčanov a ich majetku dala primátorka mesta pokyn správcovi, aby v mesiaci október začal rozsvecovať všetky dostupné lampy verejného osvetlenia.
Riaditeľ MsBP Ing. Rudolf Vlk nám dnes potvrdil, že už začali so zapínaním lámp verejného osvetlenia a zároveň s opravami tých, ktoré sú pokazené. Či, už boli nahlásené občanmi, alebo sa na chybu prišlo, prípadne ešte len príde počas zapínania. Všetky opravy budú trvať 6 až 8 týždňov.
Ďakujeme za trpezlivosť.
Viac o aktuálnej téme - rozsvecovanie verejného osvetlenia sa dočítate aj v novom čísle Handlovského hlasu na str. 4
https://www.handlova.sk/data/page/handlova.sk/5454/hh_2020_19.pdf

Tím oddelenia komunikácie a marketingu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.