Kpt.Nálepku-vertikálna značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

Vyriešený

Dobrý deň. Na hlavnej ceste chýba značka P8 - Hlavná cesta. Vozidla idúce po priamej ceste smerom do mesta, by mali dat na križovatke prednosť sprava. Ale vozidlá pripájajúce sa sprava, sa riadia značkou P1 - Daj prednosť v jazde!, takže zastavia obe vozidlá. V reále obe nezastavia, lebo domáci situáciu poznajú, ale potom sa jazdí proti predpisom.

13. október 2020

Dušan

Pri rekonštrukcii ciest v Malej Hôrke bolo sľúbené aj dopravné značenie. Nakoniec sa z toho upustilo, údajne je to veľa peňazí. Takže sme sa tešili zbytočne.
14. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Veľmi pekne ďakujeme za upozornenie na túto situáciu - chýbajúce dopravné značenie. Nie je možné aby referenti oddelenia výstavby zachytili všetky podobné nedostatky v našom meste. Sme preto radi, keď nám pošlete upozornenie aj takýmto spôsobom. V každom prípade táto dopravná značka je v pasporte mesta Handlová a je súčasťou dopravného projektu. Fyzicky sa tam aj nachádzala. Nevieme teraz identifikovať ani čas a ani spôsob akým bola odstránená.
Dopravné značenie bude osadené ihneď ako to dovolia klimatické podmienky.

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
10. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Referent z oddelenia dopravy v spolupráci so zamestnancami spoločnosti HATER HANDLOVÁ osadili na mieste chýbajúce dopravné značenie HLAVNÁ CESTA
Kto? oddelenie výstavby, ÚP, dopravy a životného prostredia

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
10. december 2020

Marek

Ďakujem za vyriešenie problému 🙂

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.