Námestie baníkov-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: Handlová

V riešení
meno
obcan Handlovej 19. februára 2021

PORUŠOVANIE NARIADENIA NOSENIA RÚŠOK
V Bánovciach n. Bebravou to už vyriešili. Čo mienite s porušovaním nariadenia nosenia rúšok robiť vy a kedy ? Či ideme po meste alebo čakáme na Ag testy a výsledky ideme sa od toho hnusného cigaretového smradu od tých na nikotíne drogovo závislých narkomanov zadusiť. Aj v areáli nemocnice. ( Respirátor alebo rúško žiaľ nefungujú ako plynová maska.) Kedy aj u nás bude na verejných priestranstvách zakázané fajčiť a hlavne pred dverami a vchodmi do obchodov a úradov? Chodia tade i deti, alebo budú, to je pre ne príklad správania?

19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za Váš podnet. Čo sa týka fajčenia na verejnosti, podnet posunieme poslancom MsZ (mestského zastupiteľstva), nakoľko zákaz fajčenia na verejnosti by musel byť zapracovaný do VZN a schválený poslancami na zastupiteľstve.
Kto? oddelenie marketingu a komunikácie

Tím oddelenia komunikácie a marketingu
18. máj 2021

peter

A po vysetreni nastupite do handlovskeho cierneho taxika ktoremu ide z vyfuku cierny dym my fajciari sa mozme na chodniku aj zadusit ked idete okolo nas a to vam nevadi :D
02. júl 2021

obcan Handlovej

Nie nenastúpim, neuveríte ale ľudia chodia aj pešo. A máte pravdu - nevadí, lebo dnes už autá tankujú bezolovnatý benzín a z výfukov im ide 100x čistejší vzduch než ten hnusný rakovinotvorný smrad čo ide fajčiarom z papule.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.